Οικονομία

16 Φεβρουαρίου 2018 14:02

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ έφερε την πρωτοποριακή πλατφόρμα ευεξίας “Thrive Global” στην Ελλάδα (βίντεο)

Η εμπνεύστρια της, Arianna Huffigton, συμμετείχε στην επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας.

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ έφερε την πρωτοποριακή πλατφόρμα ευεξίας “Thrive Global” στην Ελλάδα (βίντεο)

Ο Όμιλος ANTENNA, ηγετικός Όμιλος ΜΜΕ και Ψυχαγωγίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, παρουσιάζει στην Ελλάδα, και πρώτος διεθνώς, την πρωτοποριακή πλατφόρμα ευεξίας, Thrive Global, της Arianna Huffington.

Στο πλαίσιο αυτό, την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε το επίσημο λανσάρισμα του Thrive Global, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρουσία της ιδρύτριάς του Arianna Huffington, μαζί με πλήθος επιχειρηματικού κόσμου και εκπροσώπους των media.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την εμπειρία Thrive Global και να διαμορφώσουν μία πρώτη εικόνα για τις υπηρεσίες και τις δυνατότητες που προσφέρει.

Το Thrive Global κατέχει ηγετική θέση στην αγορά κατά του στρες και της εξουθένωσης, προσφέροντας τόσο σε εταιρείες όσο και στο ευρύ κοινό εφαρμόσιμες, επιστημονικές λύσεις που βελτιώνουν την ευεξία και μαζί την αποδοτικότητα.

Ομιλος ΑΝΤΕΝΝΑ - Thrive Global

Ομιλος ΑΝΤΕΝΝΑ - Thrive Global

Οι υπηρεσίες του Thrive Global περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, workshops, εκπαιδευτικά προγράμματα, συνεχή συμβουλευτική (coaching), στοχευμένες λύσεις, ψηφιακά εργαλεία και τεχνολογικά προϊόντα, λαμβάνοντας υπόψη, τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της εκάστοτε χώρας και αγοράς, στην οποία απευθύνεται.

Ομιλος ΑΝΤΕΝΝΑ - Thrive Global

Με αφορμή την παρουσίαση του Thrive Global, o Θοδωρής Κυριακού, ΑΝΤΕΝΝΑ Group CEO, δήλωσε μεταξύ άλλων: «H επένδυσή μας στο Thrive Global, μας κάνει υπερήφανους στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Στο πλαίσιο της στρατηγικής μας, συνεχίζουμε να επενδύουμε στις πιο πρωτοπόρες digital & media εταιρείες, με στόχο να προσφέρουμε καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα, καλύπτοντας τις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις και ανάγκες του κοινού μας, στη χώρα μας και σε όλη την Ανατολική Ευρώπη. Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ σε συνεργασία με την Arianna Huffington, εγκαινιάζει σήμερα, το Thrive Global στην Ελλάδα, μία εταιρεία που σε πολύ μικρό διάστημα έχει καταγράψει τεράστιες επιτυχίες. Μέσα σε ένα χρόνο, είναι ήδη πρώτη στην Αμερική και συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες μεταξύ των οποίων η Google, η Hilton, η Accenture, η Goldman Sachs, η JPM και πολλές άλλες.  Ως Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αποφασίσαμε να επενδύσουμε στο Thrive Global, γιατί είμαστε βέβαιοι ότι θα επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε και θα συμβάλλει ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της παραγωγικότητάς μας».

Ομιλος ΑΝΤΕΝΝΑ - Thrive Global

Η  Arianna Huffington, ιδρύτρια του Thrive Global, σχολίασε σχετικά: «Ιδρύσαμε το Thrive Global με στόχο να φέρουμε την επανάσταση στον τρόπο που δουλεύουμε και ζούμε. Η πλατφόρμα μας, αποτελεί παγκόσμιο σημείο συνάντησης για τη συζήτηση γύρω από την ευεξία και την αποδοτικότητα. Θέλουμε το Thrive Global να εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό για εμάς να επιλέγουμε τους σωστούς συνεργάτες και γι’ αυτό επιλέξαμε ως πρώτο σταθμό για το Thrive Global, διεθνώς, την Ελλάδα, μέσω του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Ο Όμιλος ANTENNA έχει τεράστια φήμη και εμπειρία για το πώς μπορεί να βοηθήσει ψηφιακές πλατφόρμες να αναπτυχθούν σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας δίνεται η δυνατότητα μέσω αυτής της στρατηγικής συνεργασίας, να αξιοποιήσουμε την πολύτιμη τεχνογνωσία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, ώστε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε νέες αγορές».

Ομιλος ΑΝΤΕΝΝΑ - Thrive Global

Σχετικά με το Thrive Global

Το Thrive Global είναι μία πρωτοποριακή πλατφόρμα με κύριο στόχο να παρέχει υπηρεσίες ευεξίας και αύξησης της αποδοτικότητας σε απλούς καταναλωτές καθώς και σε εταιρείες. Παρέχει προτάσεις και συμβουλές, επιστημονικά τεκμηριωμένες για τη μείωση του στρες και την προώθηση της ευεξίας, καταναλωτικά προϊόντα και συμβουλευτική σε εταιρείες αλλά και εξατομικευμένα, σε παγκόσμιο επίπεδο. Έχει έδρα στη Νέα Υόρκη και ξεκίνησε τη λειτουργία του, το φθινόπωρο του 2016. Εμπνεύστρια και ιδρύτρια του Thrive Global είναι η Arianna Huffington.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.thriveglobal.gr/

Ομιλος ΑΝΤΕΝΝΑ - Thrive Global