Σέρρες

07 Ιουνίου 2018 20:34

Θαμμένο σε αυλή σπιτιού βρέθηκε το πτώμα του 37χρονου στις Σέρρες

Τραγικό φινάλε στο θρίλερ της εξαφάνισης του Βασίλη Μελενικλή, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τον περασμένο Απρίλιο.

Θαμμένο σε αυλή σπιτιού βρέθηκε το πτώμα του 37χρονου στις Σέρρες

Στην αυλή ενός σπιτιού σε περιοχή των Σερρών, εντοπίστηκε η σορός 37χρονου, Βασίλη Μελενικλή, από την Προσότσανη Δράμας, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τον περασμένο Απρίλιο.

Επί δύο μήνες τον αναζητούσε η οικογένειά του και η Αστυνομία. Ο 37χρονος ζούσε μαζί με την γιαγιά του στη Δράμα. Εξαφανίστηκε την Μεγάλη Τρίτη, έχοντας μαζί του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό (2.000 ευρώ), που είχε πάρει από την γιαγιά του για να πληρώσει τα έξοδα μίας προγραμματισμένης επέμβασης.

Στις έρευνες για τον 37χρονο συμμετείχε και η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη “Φως στο Τούνελ”, η οποία όπως φαίνεται οδήγησε και στη λύση του μυστηρίου. Άνθρωποι της εκπομπής είχαν πάει στις Σέρρες, ακολουθώντας μαρτυρίες και τελικά, οι αστυνομικοί βρήκαν το πτώμα του Βασίλη, θαμμένο στην αυλή του σπιτιού ενός φίλου του! Αστυνομικοί, ανακρίνουν τώρα τα μέλη της οικογένειας που μένουν στο συγκεκριμένο σπίτι.

Σέρρες - εξαφάνιση - 37χρονος - Βασίλης

Σύμφωνα με όσα είπε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha η Αγγελική Νικολούλη, στο συγκεκριμένο σπίτι, κατοικεί ένας φίλος του θύματος, τον οποίο μάλιστα θα συναντούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, τα πρώτα στοιχεία “δείχνουν” ως κίνητρο της δολοφονίας τη ληστεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO