Ξάνθη

21 Αυγούστου 2019 20:01 Τελευταία ενημέρωση : 21 Αυγούστου 2019 20:58

Λοχίας έσωσε άντρα που κρεμόταν από μπαλκόνι (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο άνδρας που βρέθηκε να κρέμεται από το μπαλκόνι του σπιτιού του, ενώ υπέστη και καρδιακό επεισόδιο. Σωτήρας του αποδείχτηκε ο λοχίας.

Λοχίας έσωσε άντρα που κρεμόταν από μπαλκόνι (βίντεο)
-

Ένας επαγγελματίας λοχίας στην Ξάνθη, έσωσε έναν άντρα που κρεμόταν από το μπαλκόνι του. Ο άντρας, σύμφωνα με πληροφορίες ζαλίστηκε, βρέθηκε έξω από τα κάγκελα, ωστόσο την τελευταία στιγμή κατάφερε να πιαστεί και να κρατηθεί κι έτσι δεν βρέθηκε στο κενό.

Για καλή του τύχη την ώρα εκείνη από κάτω περνούσε ένας επαγγελματίας λοχίας με τα παιδιά του, άκουσε τις φωνές και μόλις τον είδε να κρέμεται έτρεξε για βοήθεια. 

Έσπασε την πόρτα εισόδου της πολυκατοικίας για να μπορέσει να μπει, έσπασε την πόρτα του σπιτιού του άτυχου άντρα, βγήκε αμέσως στο μπαλκόνι και με τη συνδρομή άλλων δύο περαστικών που είδαν τις αγωνιώδεις προσπάθειες του και έσπευσαν για βοήθεια, κατάφεραν να τον τραβήξουν επάνω και τον έσωσαν. 

Υπάρχει όμως και συνέχεια… σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας υπέστη και καρδιακό επεισόδιο και ο λοχίας του έκανε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση.

VIDEO