Κόμματα

08 Φεβρουαρίου 2019 19:11

Καμμένος: οργανωμένο σχέδιο του Μαξίμου η διάλυση των ΑΝΕΛ

Διαγραφή Παπαχριστόπουλου και διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ. Ολομέτωπη επίθεση στο Μαξίμου και τον Νίκο Βούτση.

Καμμένος: οργανωμένο σχέδιο του Μαξίμου η διάλυση των ΑΝΕΛ

Ολομέτωπη επίθεση για οργανωμένο σχέδιο του Μαξίμου για διάλυση της ΚΟ και εν γένει των ΑΝΕΛ εξαπέλυσε ο Πρόεδρος του κόμματος, λέγοντας ότι από μήνες, μέσω και δημοσιευμάτων, ο Αλέξης Τσίπρας και οι συνεργάτες του, φρόντισαν και μεθόδευαν ώστε βουλευτές των ΑΝΕΛ να μεταπηδήσουν σε άλλο κόμμα και δη σε εκείνο του επί τετραετία κυβερνητικού εταίρου.

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «εκτέλεση» του, από τον Αλέξη Τσίπρα, σημειώνοντας ότι είναι ένα «έγκλημα που διέπραξε ο Πρωθυπουργός, το οποίο δεν θα το ξεχάσω ποτέ», ενώ προηγουμένων είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «πήρε το κεφάλι του και το πήγε στον Ερντογάν».

Ο κ. Καμμένος προανήγγειλε τη διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου από τους ΑΝΕΛ, γεγονός που θα σημάνει διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, «με πραξικοπηματικό τρόπο».

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ καταφέρθηκε και κατά των βουλευτών και των στελεχών των ΑΝΕΛ οι οποίοι εκφράζουν την στήριξη τους στην Κυβέρνηση, αναφερόμενος ιδιαίτερα στον Τέρενς Κουίκ (σημ: θα καταλάβει την έδρα του Θ. Παπαχριστόπουλου), λέγοντας ότι "εξαγοράζονται" με υπουργικές καρέκλες.

Καμμένος - Βουλή

Ο Πάνος Καμμένος επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, καταλογίζοντας του τις επιθέσεις που δέχεται ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, λέγοντας ότι ο Πρωθυπουργός απειλεί τον Πάνο Καμμένο, μέσω της μείωσης της ασφάλειας του, μετά την απώλεια της ιδιότητας του Προέδρου Κοινοβουλευτικής Ομάδας. 

Μάλιστα, όπως είπε, ίσως παραιτηθεί απο βουλευτής απόψε και ο ίδιος, μετά απο 25 χρόνια παρουσίας στην Βουλή. Επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντας τον ως ψυχρό εκτελεστή, για την εκτέλεση, όπως ανέφερε, της Μακεδονίας, στρέφοντας τα πυρά του στο Μαξίμιου και για τις πρόσφατες κρίσεις στις Ενοπλες Δυνάμεις.

Η επιστολή διαγραφής του Θανάση Παπαχριστόπουλου, την οποία είχε προαναγγείλει ο Πάνος Καμμένος, απεστάλη από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ στο γραφείο του προέδρου της Βουλής και σύμφωνα με αυτήν, ο βουλευτής  δεν ανήκει στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του.

VIDEO