Πολιτική

24 Μαΐου 2019 22:54

Γεννηματά: εμείς θα είμαστε η έκπληξη των εκλογών

Διάβασέ μου το...

Διμέτωπη επίθεση της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ από τη Θεσσαλονίκη…

Γεννηματά: εμείς θα είμαστε η έκπληξη των εκλογών
-

 

«Εμείς θα είμαστε η έκπληξη των εκλογών. Την Κυριακή, με την ψήφο μας, υπερασπιζόμαστε το όραμα της Ενωμένης Ευρώπης» διεμήνυσε η Φώφη Γεννηματά από το Βελλίδειο στη Θεσσαλονίκη.

«Όποιος ψηφίζει Μητσοτάκη λέει ναι στον Βέμπερ, στη διαρκή λιτότητα που τρέφει την ακροδεξιά και τον εθνικισμό» τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και πρόσθεσε: «Όποιος ψηφίζει Τσίπρα παραδίδει το μέλλον της Ευρώπης, στη χαοτική ευρωπαϊκή αριστερά που στάθηκε σκληρά απέναντι στην Ελλάδα όλα τα χρόνια της κρίσης».

«Οριστική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται μόνο με δυνατό Κίνημα Αλλαγής» είπε η Φώφη Γεννηματά χαρακτηρίζοντας Fake News την υπόθεση πως η ευρωεκλογές είναι ντέρμπι για δύο. «Και όταν ο κ. Μητσοτάκης λέει στους ψηφοφόρους του Κινήματος να τον ψηφίσουν , παίζει το παιχνίδι του Τσίπρα. Είναι οι δύο όψεις της συντήρησης» σημείωσε η κ. Γεννηματά «η Νέα και η παλιά δεξιά. Ο κ. Τσίπρας στρώνει το δρόμο για να περάσει ο κ. Μητσοτάκης» εκτίμησε και κάλεσε τον λαό να πει «όχι στους δύο δήθεν μονομάχους που καλλιεργούν την πόλωση για να κρύψουν τα αδιέξοδα της πολιτικής τους».

Φώφη Γεννηματά - Θεσσαλονίκη

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ συνέχισε το “σφυροκόπημα” στον Αλέξη Τσίπρα επαναλαμβάνοντας πως ο «ίδιος από το Bella ciao πήγε στη dolce vita. Δεν τον σώζουν ούτε οι ύμνοι στη μεγάλη Αλλαγή του 1981 , ούτε οι αναφορές στο 1-1-4 και τη γενιά του Πολυτεχνείου. Θα τον κυνηγούν πάντα οι εικόνες με τις αγκαλιές και τα φιλιά με τον συνεταίρο του, τον κ. Καμμένο. Θα τον ακολουθούν πάντα οι ακροδεξιοί που τοποθέτησε περήφανα στην Κυβέρνηση και στην ευρωλίστα».

Παράλληλα, επέκρινε τον Κυριάκο Μητσοτάκη που κατηγορεί το ΚΙΝΑΛ για πολιτική “ίσων αποστάσεων”: «Κύριε Μητσοτάκη έχουμε σταθερή απόσταση από τη συντήρηση. Όποιος κι αν την πρεσβεύει, όπως εσείς, όποιος κι αν την υλοποιεί, όπως ο κ. Τσίπρας». Χαρακτήρισε το ΚΙΝΑΛ ιδεολογικό αντίπαλο της ΝΔ και τόνισε πως «οι πολίτες δεν θέλουν επιστροφή της δεξιάς».

Φώφη Γεννηματά - Θεσσαλονίκη

«Απλώνουμε το χέρι σε εκείνους που αηδιασμένοι από την εικόνα της πολιτικής αρένας που στήνουν ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, προσανατολίζονται στην αποχή» είπε η Φώφη Γεννηματά κλείνοντας την ομιλία της στη Θεσσαλονίκη.

«Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με αυτούς που ενώ ανήκουν παραδοσιακά στη δημοκρατική παράταξη, σκέφτονται ψήφο στον Μητσοτάκη για να ηττηθεί ο Τσίπρας. Τους λέμε ότι αυτό επιδιώκει και ο Τσίπρας. Να μην ψηφίσουν οι προοδευτικοί πολίτες Κίνημα Αλλαγής. Γιατί αυτή είναι η πραγματική του ήττα»