Πολιτική

26 Μαΐου 2019 06:00 Τελευταία ενημέρωση : 27 Μαΐου 2019 02:20

Εκλογές 2019: Live ο τηλεοπτικός μαραθώνιος του ΑΝΤ1

Διάβασέ μου το...

Η μεγάλη εκλογική βραδιά με τον Νίκο Χατζηνικολάου και προσκεκλημένους απο όλο το φάσμα της πολιτικής και της κοινωνιας. Σύσσωμο το δημοσιογραφικό επιτελείο του ΑΝΤ1 μεταδίδει τον παλμό των εξελίξεων.

Εκλογές 2019: Live ο τηλεοπτικός μαραθώνιος του ΑΝΤ1
-

O ΑΝΤ1 καλύπτει λεπτό προς λεπτό τις Ευρωεκλογές, τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019.

Στις 18:00 ο εκλογικός μαραθώνιος κορυφώνεται, με την μεγάλη εκλογική βραδιά στον ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ζωντανές συνδέσεις με τα στρατηγεία των κομμάτων, οι πρώτες δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών και όλες oι αντιδράσεις σε απευθείας μετάδοση.

Στις 19:00 στο ειδικά διαμορφωμένο εκλογικό στούντιο του σταθμού ο Διευθύνων Σύμβουλος της Marc, Θωμάς Γεράκης ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του exit poll.

Παρόντες θα είναι, επίσης, δημοσιογράφοι, αναλυτές και προσωπικότητες προκειμένου να σχολιάσουν και να συζητήσουν τα αποτελέσματα, τα μηνύματα αλλά και την επόμενη ημέρα από την κάλπη των Ευρωεκλογών, των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών 2019.

Ο τηλεοπτικός μαραθώνιος ξεκίνησε στις 06:00 το πρωί και θα βρίσκεται σε συνεχή ροή έως τις 02:00 τα ξημερώματα, καλύπτοντας δυναμικά την εκλογική διαδικασία. 

Ο Γιώργος Παπαδάκης βρέθηκε στο στούντιο από τις 06:00 το πρωί και μετέδωσε την έναρξη της εκλογικής αναμέτρησης με ανταποκρίσεις από όλη την Ελλάδα μεταφέροντας για περίπου έξι ώρες ζωντανά το κλίμα, μεταξύ άλλων και από τα εκλογικά κέντρα όπου ψήφισαν πολιτικοί αρχηγοί και υπιοψήφιοι για τις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές.


Στις 12:00, πήρε την σκυτάλη της ενημέρωσης το Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, μεταδίδοντας μέχρι τις 13:45 τον παλμό των εκλογών, αλλά και τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.