Πολιτική

01 Ιουνίου 2019 15:27

ΚΙΝΑΛ: ο Καμίνης επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας

Διάβασέ μου το...

Ανατροπές στο ΚΙΝΑΛ. Τι συζήτησαν στη συνάντηση που προηγήθηκε, Γεννηματά - Βενιζέλος.

ΚΙΝΑΛ: ο Καμίνης επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας
-

Ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, που ήταν και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής, θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Καμίνης στις Ευρωεκλογές της προηγούμενης Κυριακής, έλαβε 75.568 σταυρούς και βρέθηκε στην τέταρτη θέση, πίσω από τον Νίκο Ανδρουλάκη και την Εύα Καϊλή πο υεξελέγησαν αλλά και τον Νίκο Παπανδρέου που ήρθε τρίτος.

Η απόφαση ελήφθη από την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά και δρομολογεί εξελίξεις εντός του Κινήματος Αλλαγής, καθώς τις προηγούμενες ημέρες  είχαν πυκνώσει οι διαρροές ότι επικεφαλής θα ήταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος δεν θα κατέβει υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στην κυρία Γεννηματά καις τον κ. Βενιζέλο και η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, του είπε ότι πλέον κινούνται σε διαφορετική πολιτική γραμμή και έχει επιλέξει άλλο πρόσωπο ως επικεφαλής του Επικρατείας.

Μάλιστα του πρότεινε αν και ο ίδιος το επιθυμεί να λάβει την τελευταία τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ.