Γενικά

07 Ιουνίου 2017 18:18

“Άναψαν τα αίματα” στο Ειρηνοδικείο για τους πλειστηριασμούς (βίντεο)

Ένταση και καταγγελίες για ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Προσήχθη συμβολαιογράφος μετά από αίτημα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

“Άναψαν τα αίματα” στο Ειρηνοδικείο για τους πλειστηριασμούς (βίντεο)Σκηνικό έντασης στήθηκε και την Τέταρτη στο Ειρηνοδικείο Αθηνών. Μέλη των  κινημάτων που αντιτίθεται στους πλειστηριασμούς ήρθαν σε αντιπαράθεση με συμβολαιογράφους.

Όλα ξεκίνησαν σε ένα χώρο κοντά στο κυλικείο όταν οι διαμαρτυρόμενοι για τους πλειστηριασμούς ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους συμβολαιογράφους.

Η σπίθα άναψε όταν ένας διαδηλωτής φώναξε ότι οι συμβολαιογράφοι κάνουν πλειστηριασμούς από το κυλικείο.   Αποτέλεσμα οι διαμαρτυρόμενοι να διώξουν από το κτήριο τους συμβολαιογράφους.


Αθήνα - ειρηνοδικείο - πλειστηριασμοί

Την ώρα, όμως, της αποχώρησης  ένας από τους διαμαρτυρόμενους κατήγγειλε ότι μια συμβολαιογράφος τον έσπρωξε βίαια και αμέσως τα πνεύματα οξύνθηκαν.


Αθήνα - ειρηνοδικείο - πλειστηριασμοί

Η κ. Κωνσταντοπούλου, επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, μαζί με μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω», ζήτησαν την σύλληψη της συμβολαιογράφου, η οποία προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Αθήνα - ειρηνοδικείο - πλειστηριασμοί


Αθήνα - ειρηνοδικείο - πλειστηριασμοί

Σύμφωνα μες τους διαδηλωτές, μεταξύ των 25 πλειστηριασμών που ήταν προγραμματισμένοι, οι 15 αφορούσαν σπίτια, πρώτες κατοικίες, ενώ οι υπόλοιποι αφορούσαν επιχειρήσεις.


VIDEO