Δικαιοσύνη

21 Ιουλίου 2018 15:00

Φρουρούμενη στο “Δρομοκαΐτειο” η γυναίκα που φέρεται να χαράκωνε μωρά

Αποκλειστικό βίντεο του ΑΝΤ1 και ρεπορτάζ στην γειτονιά της, για την προβληματική συμπεριφορά της κατηγορούμενης.

Φρουρούμενη στο “Δρομοκαΐτειο” η γυναίκα που φέρεται να χαράκωνε μωρά

Φρουρούμενη στο Τμήμα Οξέων Περιστατικών «Ελλήνων Αμερικής» του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής «Δρομοκαϊτειο» νοσηλεύεται η γυναίκα που κατηγορείται ότι χαράκωνε μωρά σε εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων.

Η κατηγορούμενη νοσηλεύεται σε έναν θάλαμο με άλλες δύο ασθενείς, ενώ έξω από αυτόν βρίσκονται καθ΄ όλη την διάρκεια του 24ώρου αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την φύλαξη της μέχρι να βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 25 Ιουλίου. 

Οι γιατροί έχουν λάβει εντολή από την Δικαιοσύνη να συντάξουν ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, ενώ η γυναίκα υποβάλλεται σε άλλες εξετάσεις, μεταξύ των οποίων για λοιμώδη νοσήματα, μετά από αίτημα των οικογενειών των μωρών, ώστε να βεβαιωθούν ότι δεν έχει μεταδοθεί σε αυτά κάποια ασθένεια από την επαφή τους με την κατηγορούμενη.

Εκείνη επιμένει ότι δεν έκανε κακό στα παιδιά, κάνοντας λόγο για σκευωρία και απειλώντας με μηνύσεις τους γονείς των μωρών.

Ωστόσο, όπως κατέδειξε και αποκλειστικό βίντεο του ΑΝΤ1 και ρεπορτάζ από την γειτονιά της, στα Λιόσια, η ως τώρα συμπεριφορά της κάθε άλλο παρά ενισχύει τους ισχυρισμούς της, καθώς έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα με όλους τους γείτονες της.

VIDEO