Κοινωνία

05 Φεβρουαρίου 2019 20:10

Θρήνος στην κηδεία των θυμάτων της τραγωδίας στην Καλαμάτα (βίντεο)

Το τελευταίο "αντίο" είπαν συγγενείς και φίλοι στις τρεις γυναίκες που έχασαν την ζωή τους σε ταβέρνα μετά από έκρηξη.

Θρήνος στην κηδεία των θυμάτων της τραγωδίας στην Καλαμάτα (βίντεο)

Συγγενείς και φίλοι σε κλίμα οδύνης αποχαιρέτησαν σήμερα τις τρεις γυναίκες, που έχασαν τη ζωή τους σε ταβέρνα μετά από έκρηξη, το βράδυ της Υπαπαντής, στην Παραλία της Καλαμάτας, από διαρροή και ανάφλεξη υγραερίου.

Ήταν η τελευταία πράξη της τραγωδίας που συγκλόνισε τη μεσσηνιακή κοινωνία και το πανελλήνιο.

Στις 2 το μεσημέρι έγινε η κηδεία της 53χρονης Ελένης, συζύγου του ιδιοκτήτη της ταβέρνας, παρουσία πλήθους κόσμου, στο νεκροταφείο Καλαμάτας.

Τραγικό πρόσωπο στη διαδρομή μέχρι την τελευταία κατοικία ήταν ο σύζυγός της Γρηγόρης, με εμφανή τα σημάδια από τα εγκαύματα στα χέρια του, από την απέλπιδα προσπάθειά του να απεγκλωβίσει τις τρεις γυναίκες από την κουζίνα.

Καλαμάτα - κηδείες

Στις 3 το μεσημέρι, στο ναό της Ανάστασης στην Παραλία, έγινε η κηδεία της 46χρονης Αδαμαντίας, μητέρας 4 κοριτσιών, παρουσία πολύ κόσμου. Στη νεκρώσιμη ακολουθία προέστη ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, ενώ μεταξύ των συγγενών που αποχαιρέτησαν την Αδαμαντία ήταν και ο βουλευτής Πέτρος Κωνσταντινέας, ξάδελφός της.

Στις 5 το απόγευμα, στο νεκροταφείο, έγινε η κηδεία της 52χρονης Ελένης. Συγγενείς και αρκετοί φίλοι και γνωστοί έσπευσαν να την ασπαστούν για τελευταία φορά.