Αστυνομικό Δελτίο

09 Φεβρουαρίου 2019 23:35

“Μπλόκο” σε διεθνές δέμα που περιείχε ναρκωτικά

Πού κατάσχεσαν το δέμα οι αστυνομικοί ακολουθώντας τα ίχνη του από τη στιγμή που έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

“Μπλόκο” σε διεθνές δέμα που περιείχε ναρκωτικά

Δύο κιλά ναρκωτικής ουσίας σε κρυσταλλική μορφή, κατάσχεσαν οι αστυνομικοί στα ΕΛΤΑ στο Δήλεσι Βοιωτίας, ακολουθώντας τα ίχνη διεθνούς δέματος που έφτασε τα τέλη του περασμένου μήνα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το «ύποπτο δέμα» που εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς συνέχισε το ταξίδι του στην ενδοχώρα με προορισμό τα ΕΛΤΑ στην κωμόπολη της Βοιωτίας.

Εκεί την Παρασκευή (8/2) εμφανίστηκαν για να το παραλάβουν δύο άνδρες ηλικίας 52 και 73 ετών. Ο ένας περίμενε στο αυτοκίνητο κι ο άλλος μπήκε στο κατάστημα για να το ζητήσει κι εκείνη τη στιγμή βρέθηκαν με χειροπέδες.

Πλέον εξετάζεται και η ακριβής σύνθεση της ναρκωτικής ουσίας που βρέθηκε εντός του δέματος, που προσομοιάζει με μεφεδρόνη γνωστή και ως η «κοκαΐνη των φτωχών». Η συγκεκριμένη ουσία έχει εντοπιστεί πολλάκις σε δέματα από το εξωτερικό, ενώ με παρόμοιο τρόπο ανταλλάσσεται και εντός συνόρων – με courier και ταχυδρομείο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO