Γενικά

12 Φεβρουαρίου 2019 20:17

Συγκλονιστικές μαρτυρίες στον ΑΝΤ1 για τον θάνατο της 88χρονης μετά από ληστεία (βίντεο)

Τι λέει η ανιψιά του θύματος, που εξέπνευσε λίγες ώρες μετά από τα χτυπήματα που δέχθηκε από τους κακοποιούς.

Συγκλονιστικές μαρτυρίες στον ΑΝΤ1 για τον θάνατο της 88χρονης μετά από ληστεία (βίντεο)

Την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο της Σητείας άφησε μια ηλικιωμένη που είχε πέσει θύμα άγριας ληστείας μέσα στο σπίτι της. 

Όταν η 88χρονη ιδιοκτήτρια βενζινάδικου ήρθε αντιμέτωπη με τους δύο κουκουλοφόρους ληστές προσπάθησε να αντισταθεί. Το πλήρωσε όμως με την ίδια της τη ζωή. Τη βασάνισαν για να τους πει που έχει κρυμμένα τα χρήματα, με αποτέλεσμα 24 ώρες μετά να αφήσει την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

Η ανιψιά του θύματος, περιέγραψε στον ΑΝΤ1 την εισβολή των ληστών στο σπίτι της ηλικιωμένης, στο χωριό Ζήρος της Σητείας. Ο εφιάλτης για την 88χρονη άρχισε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρα της όταν είδε ξαφνικά τους κουκουλοφόρους. Είχαν μπει στο σπίτι της, το οποίο βρίσκεται στο πίσω μέρος του πρατηρίου καυσίμων που διατηρεί,  παραβιάζοντας τη πόρτα της κουζίνας. Οι δράστες την χτύπησαν και την έδεσαν παίρνοντας όσα χρήματα βρήκαν στο σπίτι. 

Κρήτη - ηλικιωμένη - ληστεία - δολοφονία

Η ηλικιωμένη κατάφερε να λυθεί και αμέσως  ειδοποίησε την ανιψιά της κι εκείνη την αστυνομία. Την επόμενη ημέρα αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Δεν τα κατάφερε όμως, καθώς σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος της οφείλεται σε εγκεφαλική αιμορραγία. 

Οι συγχωριανοί της 88χρονης είναι συγκλονισμένοι και ζητούν τη σύλληψη των δολοφόνων. 

Η ηλικιωμένη είχε πέσει θύμα ληστείας και πριν από λίγα χρόνια, συνέχιζε όμως να λειτουργεί το βενζινάδικο και μετά τον θάνατο του συζύγου της, με τη βοήθεια ενός υπαλλήλου.

Κρήτη - ηλικιωμένη - ληστεία - δολοφονία

 

 

VIDEO