Κοινωνία

24 Μαΐου 2019 08:29

Αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο: Η αποπλάνηση, η καταγγελία των γονιών της και το γράμμα

Διάβασέ μου το...

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από την «βουτιά» θανάτου της μαθήτριας. Το σπαρακτικό σημείωμα που είχε επάνω της η 14χρονη. Πώς την πλησίασε ο 43χρονος.

Αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο: Η αποπλάνηση, η καταγγελία των γονιών της και το γράμμα
-

Μια ασύλληπτη τραγωδία αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/5) μετά την μετά την αυτοκτονία της 14χρονης μαθήτριας στο Μοσχάτο. Το κοριτσάκι αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή της πέφτοντας στις ράγες του ΗΣΑΠ λίγες ημέρες μετά την σοκαριστική αποκάλυψη αποπλάνησής της από 46χρονο γείτονα.

Ο 43χρονος, ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ που συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης μετά την καταγγελία των γονιών της μικρής είχε παραδεχθεί πως πράγματι διατηρούσε σχέση με το κοριτσάκι.

Όπως είπε, γνώρισε την μαθήτρια πριν τρεις μήνες καθώς ψώνιζε από το κατάστημα ψιλικών που διατηρούσε στην περιοχή του Μοσχάτου. Είχε καταφέρει να την πλησιάσει όταν την είδε στεναχωρημένη και με το πρόσχημα πως ήθελε να την παρηγορήσει, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της και άρχισαν να έχουν ερωτική σχέση. Ο 43χρονος, παραδέχθηκε με απίστευτο κυνισμό στους αστυνομικούς ότι είχε καταφέρει να αποπλανήσει αρκετές φορές το κοριτσάκι δίνοντας μάλιστα λεπτομέρειες που σοκάρουν...

Συγκλονιστικό είναι το γεγονός ότι η κόρη του είχε την ίδια ηλικία με την κόρη του. Μάλιστα, κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν και συμμαθήτριες.

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος πριν ενάμισι χρόνο είχε αποπλανήσει άλλο ένα κοριτσάκι ηλικίας 14 ετών. Μάλιστα στο κινητό του βρέθηκαν αποθηκευμένες αισχρές γυμνές φωτογραφίες οι οποίες είναι από τη συγκεκριμένη μαθήτρια η οποία είχε πέσει και αυτή θύμα του διεστραμμένου ψιλικατζή.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 43χρονο και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση. Παράλληλα, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν βίντεο με πορνογραφικό υλικό και πλέον εξετάζεται η προέλευσή τους.

Μοσχάτο - αυτοκτονία 14χρονης - ΗΣΑΠ - τρένο - γραμμές

Το γράμμα

Επάνω στην 14χρονη βρέθηκε σημείωμα, στο οποίο μιλά με τρυφερά λόγια για τον 46χρονο άντρα. «Δεν προλάβαμε να ζήσουμε το όνειρό μας, μας το χαλάσανε, μου λείπεις πολύ θυμάμαι τις στιγμές μας όλα τα “σ’ αγαπώ” στο βλέμμα σου, στα φιλιά σου και στο υπέροχο χαμόγελό σου. Σου είχα πει κάποτε πως αν δεν ήμασταν για οποιοδήποτε λόγο μαζί θα πέσω από τον έκτο. Δημήτρη μου, πονάω, δεν αντέχω άλλο και δε μπορώ να ζω με τη σκέψη πως εξαιτίας μου θα είσαι φυλακή. Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου πρόσφερες και την αγάπη που μου χάρισες», γράφει η ανήλικη που αυτοκτόνησε.

Μοσχάτο - αυτοκτονία 14χρονης - ΗΣΑΠ - τρένο - γραμμές

Στον Ευαγγελισμό οι γονείς της 14χρονης που αυτοκτόνησε

Οι γονείς του κοριτσιού συγκλονισμένοι από την τραγωδία, δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν ότι το αγαπημένο τους πρόσωπο έχει χαθεί. Μετά από λιποθυμικό επεισόδιο μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό και βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Μοσχάτο - αυτοκτονία 14χρονης - ΗΣΑΠ - τρένο - γραμμές