Κοινωνία

25 Μαΐου 2019 09:10

Τελευταίο αντίο στην 24χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της

Διάβασέ μου το...

Στον ανακριτή σήμερα ο συζυγοκτόνος της Μυτιλήνης. Γιατί ζητά να παρευρεθεί στην κηδεία της Ερατούς. Ποιος αναλαμβάνει την επιμέλεια της ανήλικης κόρης της.

Τελευταίο αντίο στην 24χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της
-

Κορυφώνεται το δράμα της οικογένειας της αδικοχαμένης Ερατούς από τη Μυτιλήνη που στα 24 της χρόνια δολοφονήθηκε από τα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί σήμερα στις 5.00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Χρυσομαλλούσας, στην οποία μάλιστα επιθυμεί να παρευρεθεί ο δράστης, ο οποίος δηλώνει μετανιωμένος.

Ο ίδιος θα περάσει στις 11.00 το πρωί την πόρτα του ανακριτή για να απολογηθεί, αφού έλαβε 48ωρη προθεσμία και κρατείται στην Αστυνομία.

«Ερωτικά είναι τα θέματα... Είναι ένας θολωμένος άνθρωπος. Φυσικά έχει μετανιώσει και φυσικά ζητά να μάθει πότε είναι η κηδεία. Κάνει μία έκκληση, η οποία είπα να μη γίνει δεκτή, γιατί λέω εκεί θα έχουμε επεισόδια» λέει ο δικηγόρος του 25χρονου Στράτος Ηλιογραμμένος.

O 25χρονος πήγε στο σπίτι όπου ζούσε η 24χρονη μαζί με το 2,5 ετών κοριτσάκι τους και έπειτα από διαπληκτισμό την πυροβόλησε θανάσιμα με καραμπίνα. Το κοριτσάκι που βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο φαίνεται πως δεν κατάλαβε κάτι, αφού κοιμόταν.

Οι γείτονες, ωστόσο, άκουσαν τους πυροβολισμούς και ειδοποιήσαν την Αστυνομία, που πήγε στο σημείο και εντόπισε την νεκρή γυναίκα. Οι αστυνομικοί στη συνέχεια, εντόπισαν τον 25χρονο, τον οποίο και συνέλαβαν. Ο νεαρός ομολόγησε την πράξη του και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα.

Το μόλις 2,5 ετών κοριτσάκι του θύματος με απόφαση Εισαγγελέα δόθηκε στους γονείς της Ερατούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ