Ποδόσφαιρο

29 Ιανουαρίου 2019 11:54

Ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βάρος δυο υπόπτων για τον ξυλοδαρμό του Τζήλου

Η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας, προχώρησε σήμερα στην άσκηση ποινικών διώξεων, μετά την ταυτοποίηση των δραστών.

Ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βάρος δυο υπόπτων για τον ξυλοδαρμό του Τζήλου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της επίθεσης που δέχτηκε ο Λαρισαίος διαιτητής Θανάσης Τζήλος,  στις 19 Δεκεμβρίου κάτω από το σπίτι του, από τρεις κουκουλοφόρους.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν ταυτοποιήσει εδώ και μέρες τους δράστες που ξυλοκόπησαν τον διεθνή διαιτητή και ήταν δεδομένο πως η εξιχνίαση της υπόθεσης βρίσκεται στην τελική ευθεία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sdna.gr.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο οργανωμένος οπαδός ΠΑΕ της Super League με τα αρχικά Δ.Μ. που μαζί με άλλα δύο άτομα νοίκιασαν το λευκό Polo, που χρησιμοποιήθηκε για το ταξίδι τους στην Λάρισα και ο οποίος φέρεται να συνδέεται με τέσσερα άτομα περιβάλλοντος ιδιοκτήτη ΠΑΕ: έναν εκ των αντιπροέδρων, έναν συνοδό του προέδρου της, έναν επώνυμο οργανωμένο οπαδό της και έναν εξωδιοικητικό παράγοντα.

Μετά από όλα αυτά η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος δύο πολιτών που φέρονται να εμπλέκονται στην επίθεση σε βάρος του Θανάση Τζήλου.

Μετά και την υποβολή της δικογραφίας, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας που ερεύνησε την υπόθεση, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Λάρισας Απ. Τζαμαλής διέταξε τη διενέργεια κύριας ανάκρισης.

VIDEO