Μπάσκετ

21 Μαρτίου 2019 09:07

Θανάσης Γιαννακόπουλος: “Δάκρυσε” το ΟΑΚΑ στην ενός λεπτού σιγή (βίντεο)

Θλίψη στον κόσμο του "τριφυλλιού" σκόρπισε ο θάνατος του "Τυφώνα". Ράγισαν καρδιές στο ΟΑΚΑ. Συγκινημένη η κόρη του στις εξέδρα.

Θανάσης Γιαννακόπουλος: “Δάκρυσε” το ΟΑΚΑ στην ενός λεπτού σιγή (βίντεο)

Φορτισμένο ήταν το κλίμα στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τετάρτης στον αγώνα με την Μπασκόνια, στον απόηχο του θανάτου του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο «τυφώνας» δεν κάθεται πια στη συνηθισμένη θέση του, εκεί όπου ζούσε με πάθος κάθε στιγμή της αγαπημένης του ομάδας.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του θρυλικού παράγοντα των «πρασίνων» τοποθέτησε ένα μπουκέτο άσπρα τριαντάφυλλα, την σημαία της ομάδας και την φωτογραφία του.

«ΠΑΟ, θρησκεία, θύρα 13, Θανάση σ΄ αγαπάμε ποτέ δεν σε ξεχνάμε. Ατόφιος, μάγκας, ο πιο ρομαντικός, Θανάσης Γιαννακόπουλος Παναθηναϊκός», ήταν το σύνθημα των οπαδών του Παναθηναϊκού, που δόνησε το ΟΑΚΑ, δευτερόλεπτα πριν το τζάμπολ.

Ενός λεπτού σιγή - Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ακολούθησε προβολή από το μάτριξ του κλειστού με δηλώσεις του αείμνηστου Θανάση Γιαννακόπουλου, ενώ στη συνέχεια τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του ιστορικού παράγοντα.

Ενός λεπτού σιγή - Θανάσης Γιαννακόπουλος

Συγκινημένη από την αγάπη του κόσμου εμφανίστηκε η κόρη του Θανάση Γιαννακόπουλου, Κατερίνα, που βρέθηκε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, καθισμένη δίπλα στην φωτογραφία του πατέρα της. 

Κατερίνα Γιαννακοπούλου

Μάλιστα, λόγω πένθους δεν ακούστηκε μουσική από τα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ.

 

VIDEO