Κόσμος

24 Μαΐου 2019 21:08

Έσωσε τη μάνα της πριν πέσει από το παράθυρο διαμερίσματος στον 12ο όροφο! (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Κόβει την ανάσα το βίντεο με την ηρωική προσπάθεια της κόρης, που πάσχιζε να κρατήσει την ηλικιωμένη μέχρι να έρθει βοήθεια.

Έσωσε τη μάνα της πριν πέσει από το παράθυρο διαμερίσματος στον 12ο όροφο! (βίντεο)
-

Ένα συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο από τη διάσωση μίας ηλικιωμένης γυναίκας, που λίγο έλειψε να πέσει από το παράθυρο διαμερίσματος στον 12ο όροφο πολυκατοικίας στην Κίνα, κάνει τον γύρο του κόσμου.

Φύλακας-άγγελος για την ηλικιωμένη γυναίκα που, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε έξω από το παράθυρο της κουζίνας του διαμερίσματος, στάθηκε η κόρη της.

Αντιδρώντας αστραπιαία, την έπιασε αρχικά από το χέρι και την κρατούσε με νύχια και με δόντια για να μην πέσει στο κενό και βρει φρικτό θάνατο.

Για καλή της τύχη, ένας γείτονας και ένας διανομέας που έτυχε να περνά από την περιοχή, είδαν την τρομακτική σκηνή και έσπευσαν να βοηθήσουν.

Διαπιστώνοντας ότι δεν μπορούσαν να τη φτάσουν με τα χέρια τους, έσπασαν το τζάμι και την τράβηξαν με ασφάλεια μέσα στο διαμέρισμα.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο της δραματικής διάσωσης που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην πόλη Σουιφενχέ, κοντά στα σύνορα της Κίνας με την Ρωσία:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ