Οικονομία

26 Μαΐου 2019 20:05

Τσακαλώτος: απέτυχε η στρατηγική ήττα που επεδίωξε η ΝΔ

Διάβασέ μου το...

Με τα... λουκάνικα παρομοίασε τις δημοσκοπήσεις ο Υπουργός Οικονομικών, σχολιάζοντας τα exit polls.

Τσακαλώτος: απέτυχε η στρατηγική ήττα που επεδίωξε η ΝΔ
-

«ΝΔ και ΚΙΝΑΛ είχαν έναν βασικό στόχο: την στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. Κι αυτό δεν το πέτυχαν!». Έτσι σχολίασε τα exit polls ο Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Όπως τόνισε, ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει δυνατός στην πολιτική σκηνή, παρά τις αντίθετες προβλέψεις.

Ο κ. Τσακαλώτος εμφανίστηκε επιφυλακτικός για τη διαφαινόμενη διαφορά της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές, παρομοιάζοντας τις δημοσκοπήσεις με τα… λουκάνικα. «Υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι οι δημοσκοπήσεις και η στατιστική έχουν ένα κοινό με τα λουκάνικα: Δεν θέλεις να δεις πως... φτιάχνονται!», είπε χαρακτηριστικά.

Ομολογία ήττας από τον Τσακαλώτο

Ο Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, σε ανάρτηση του αργά το βράδυ της Κυριακής κι ενώ η διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται να «κάθεται» στο 9% περίπου, κάνει ξεκάθαρα λόγο για ήττα της Αριστεράς.

«Η Αριστερά ξέρει κ να κερδίζει κ να χάνει.Το ζήτημα  τώρα είναι πως θα αντιδράσει ο κόσμος μας, ο κόσμος της εργασίας & των μεσαίων τάξεων στην πιθανότητα επιστροφής στις αποτυχημένες πολιτικές του παρελθόντος.Στα λόγια του Γκαρσία: Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς!»

Τσακαλώτος - tweet

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ