Life

01 Ιουνίου 2019 10:37

Πάνος Ζάρλας: το βίντεο-ντοκουμέντο και η φωτογραφία που “ραγίζει καρδιές” (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Συγκλονίζει η στιγμή της πρόσκρουσης της μηχανής του στις μπάρες της Λ. Συγγρού. Το μήνυμα της μητέρας του και η τελευταία τους αγκαλιά!

Πάνος Ζάρλας: το βίντεο-ντοκουμέντο και η φωτογραφία που “ραγίζει καρδιές” (εικόνες)
-

Ανατριχιαστικές είναι οι εικόνες από το βίντεο-ντοκουμέντο με την στιγμή της πρόσκρουσης της μηχανής που οδηγούσε ο Πάνος Ζάρλας στις προστατευτικές μπάρες της Λ. Συγγρού, μιας πρόσκρουσης που του κόστισε την ζωή.

Ο Πάνος Ζάρλας, λίγες ώρες πριν το τροχαίο δυστύχημα γιόρταζε τα γενέθλιά του μαζί με φίλους και την μητέρα του, Στέλλα, η οποία τον απέκτησε σε νεαρή ηλικία και είχε μαζί του μια ιδιαίτερα φιλική και στενή σχέση.

Πάνος Ζάρλας - Στέλλα Νικολάου

Η χαροκαμένη γυναίκα είχε ταξιδέψει από την Μυτιλήνη, για να γιορτάσει μαζί του τα γενέθλιά του. Το βράδυ στο πάρτι πόζαραν αγκαλιά και λίγες ώρες αργότερα ο Πάνος Ζάρλας «έφυγε» από τη ζωή.

Η μητέρα του «ανέβασε» φωτογραφία τους από εκείνη τη βραδιά να είναι αγκαλιά κι έγραψε: «Μου έκανες μία από τις δικές μας αγκαλιές! Την τελευταία!!! Αυτές που χανόμουν μέσα της και έμοιαζα κοριτσάκι».

Πάνος Ζάρλας - Στέλλα Νικολάου

Πάνος Ζάρλας - Στέλλα Νικολάου

Η μητέρα του ήταν η πρώτη που ειδοποιήθηκε και έφτασε στο σημείο του τροχαίου.

Η οικογένεια του, έχει απευθύνει έκκληση για αυτόπτες μάρτυρες που τυχόν έχουν δει την σκηνή που ο Πάνος Ζάρλας έφυγε απο τον δρόμο με την μηχανή του, σε μια προσπάθεια να μάθουν έαν υπήρξε κάποιος οδηγός αυτοκινήτου ή άλλης μηχανής που "παρεμπόδισε" τον άτυχο νέο, με αποτέλεσμα να καταλήξει η μηχανή του στις προστατευτικές μπάρες.