Πολιτική

02 Ιουνίου 2019 21:54

Ο Βασίλης Λεβέντης στον ΑΝΤ1 για τις εθνικές εκλογές

Διάβασέ μου το...

Τι λέει ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων στον Νίκο Χατζηνικολάου για την πορεία του κόμματος, μετά την φυγή στελεχών και το χαμηλό ποσοστό στις Ευρωεκλογές.

Ο Βασίλης Λεβέντης στον ΑΝΤ1 για τις εθνικές εκλογές
-

«Η συμμετοχή ήταν μικρή. Ο κόσμος έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τα δεινά που είχε υποστεί, αλλά δεν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην ΝΔ, της έδωσε «ψήφο ραπίσματος» στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Όπως αναρωτήθηκε είπε ο Βασίλης Λεβέντης, «με 70% αποχή, αυτοί οι Δήμαρχοι τι εκφράζουν; Το 20% των πολιτών», ενώ επανέλαβε τις ενστάσεις του για την προβολή των μικρών κομμάτων από τα μεγάλα ΜΜΕ.

Σε ότι αφορά την επίδοση του κόμματος στις Ευρωεκλογές και τον στόχο να μπει στην Βουλή η Ένωση Κεντρώων στις εθνικές εκλογές, ο κ. Λεβέντης είπε ότι το κόμμα του ήταν 37 χρόνια εκτός Βουλή και μετά κατάφερε να μπει στο Κοινοβούλιο.

«Η κοινωνία πρέπει να εμπιστεύεται τους τίμιους ανθρώπους και όχι την μόδα», είπε ο κ. Λεβέντης, ενώ σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ είπε ότι «Γεννηματάς και Λαλιώτης έδιωξαν τον Βενιζέλο, διότι θέλουν το κόμμα να πάει προς τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς βλέπει ότι θα φύγουν κι άλλοι δυσαρεστημένοι από τον ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγοντας τον συλλογισμό του ότι «τελικώς, το ΚΙΝΑΛ θα πάει με την ΝΔ, διότι η ΝΔ έχει την δυναμική».

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ότι «πρέπει να ξυπνήσει το “θηρίο” του Κέντρου, όπου υπάρχει μια δύναμη λογικής, η οποία πρέπει να αφυπνιστεί», ενώ έστρεψε τα πυρά του κατά των κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη για το οξύ ύφος, όπως ανέφερε, στην προεκλογική εκστρατεία.

*Το βίντεο με την συνέντευξη θα αναρτηθεί σε λίγο