Πολιτική

02 Ιουνίου 2019 21:46

Δούρου: σταθήκαμε όρθιοι παρά την παραπληροφόρηση

Διάβασέ μου το...

Η απερχόμενη Περιφερειάρχης Αττικής, ευχαρίστησε όσους την τίμησαν με τη ψήφο τους και δήλωσε «παρών» για την επόμενη μέρα.

Δούρου: σταθήκαμε όρθιοι παρά την παραπληροφόρηση
-

Η νυν περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, που ηττήθηκε στο δεύτερο γύρο των εκλογών από τον κ. Πατούλη, σε δηλώσεις της και αποδεχόμενη την ήττα της, ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με τη ψήφο τους τον συνδυασμό της.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «σταθήκαμε όρθιοι, κόντρα στην παραπληροφόρηση και την “εργαλειοποίηση” των δυο εθνικών τραγωδιών σε Μάνδρα και Μάτι».

Απευθυνόμενοι και σε όσους δεν τη ψήφισαν, επεσήμανε ότι με την κριτική τους θα βοηθήσουν την παράταξη της να γίνει καλύτερη και θα συνεχίσει να είναι παρούσα στην Περιφέρεια Αττικής. Άλλωστε, όπως δήλωσε, η απλή αναλογική απαιτεί συνθέσεις, συνεννόηση και συνεργασία.

Η κ. Δούρου, δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι δεν θα περιμένει το τέλος της θητείας της για να συνεργαστεί με τον κ. Πατούλη και ότι σκοπεύει να τον ενημερώσει άμεσα για όλα τα θέματα της Περιφέρειας. Συμπλήρωσε δε ότι προσπάθησε ήδη να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό.