Πολιτική

06 Ιουνίου 2019 12:04

Έκτακτες δηλώσεις Τσίπρα στο Μαξίμου

Διάβασέ μου το...

Ο Πρωθυπουργός απάντησε σε όσα αναφέρει στην έκθεσή της η Κομισιόν, μεταξύ άλλων και για το ύψος του πακέτου παροχών.

Έκτακτες δηλώσεις Τσίπρα στο Μαξίμου
-

Δηλώσεις στο Μέγαρο Μαξίμου έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, σχολιάζοντας τη χθεσινή έκθεση της Κομισιόν, η οποία επεσήμανε τους κινδύνους που ελλοχεύουν για την οικονομία από το πακέτο Τσίπρα το οποίο κοστολόγησε υψηλότερα απο την Κυβέρνηση μέχρι και κατά 3,2 δις ευρώ. Παράλληλα, οι Βρυξέλλες έκαναν 18 "αδιαπραγμάτευτες" συστάσεις προς την Ελλάδα για οικονομία. 

«Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών άνοιξε την όρεξη σε ακραίους, συντηρητικούς κύκλους στις Βρυξέλλες να αμφισβητήσουν τις πολίτικες μας επιλογές, να φέρουν προσκόμματα στο σχέδιο μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Μια βδομάδα πριν τις ευρωεκλογές, έχοντας πλήρη επίγνωση του ρίσκου που αναλαμβάνω, είπα την πλήρη αλήθεια στον ελληνικό λαό: Ότι η ψήφος του στις ευρωεκλογές έχει χαρακτήρα εμπιστοσύνης στα μέτρα στήριξης και ελάφρυνσης», δήλωσε ο κ. Τσίπρας.

«Η χώρα κατάφερε να βγει από τα μνημόνια χάρη στις θυσίες του λαού. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να ξαναγυρίσουμε πίσω στις μαύρες μέρες των μνημονίων και τις λιτότητας» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας σημειώνοντας ότι ο μόνος τρόπος για να κλείσει ο δρόμος για την επιστροφή στο ζοφερό παρελθόν είναι η επιλογή του ελληνικού λαού.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ