Αθλητικά

24 Αυγούστου 2019 23:24 Τελευταία ενημέρωση : 25 Αυγούστου 2019 16:52

Αγχώθηκε αλλά νίκησε ο Ολυμπιακός

Διάβασέ μου το...

Πήραν το “τρίποντο” οι Πειραιώτες. Διαμαρτύρεται για πέναλτι ο Αστέρας Τρίπολης…

Αγχώθηκε αλλά νίκησε ο Ολυμπιακός
-

Με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του ο Ολυμπιακός, προηγήθηκε γρήγηρα, αλλά πέτυχε αγχωτική νίκη με 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για την πρεμιέρα της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν νωρίς το σκορ, μόλις στο 6ο λεπτό, όταν ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του Πασαλίδη μέσα στην περιοχή και ο Ελ Αραμπί το εκτέλεσε εύστοχα. Στη συνέχεια του αγώνα ήταν καλύτεροι και είχαν κι άλλες ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποίησαν, με κορυφαία το δοκάρι του Ελ Αραμπί στο 69΄.

Όμως μετά το 60' βγήκε και ο Αστέρας με αξιώσεις στην αντεπίθεση, είχε κι αυτός τις δικές του ευκαιρίες, που γέμισαν με άγχος τους γηπεδούχους, ζήτησε κι ένα πέναλτι με τον Μπαράλες στο 82΄, αλλά το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μάρτινς): Σα, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Σισέ, Σεμέδο, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς (66' Μασούρας), Σουντανί (66' Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί (92' Γκερέρο).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μπόρχα Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Αντζουλάς, Κυριακόπουλος, Βαλιέντε, Μπόρχα Φερνάντεθ, Ιγκλέσιας (83' Καπίγια), Άντριαν, Λουίς Φερνάντεθ (67' Σίτο), Μαρκ Φερνάντεθ (79' Μοράλες).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ