Εκδηλώσεις

25 Ιουλίου 2017 15:54

“Θασίων Δρώμενα”: μαγική συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

“Θασίων Δρώμενα”: μαγική συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη

Με συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη συνεχίζχονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Θάσου με τίτλο «Θασίων Δρώμενα».

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη (27/5) στην αυλή του Αρχαιολογικού Μουσείου της Θάσου στις 9.30 το βράδυ, με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Στην ανακοίνωση απο την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Θάσου (ΔΗΚΕΘ) για τη συναυλία περιέχεται και μήνυμα του τραγουδοποιού που αναφέρει:

"Η βραδιά αυτή στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Θάσου, ήταν μια αμοιβαία υπόσχεση με τον αγαπημένο Δήμαρχο, πέρσι στην γιορτή που κάνανε τα παιδιά για το έργο μου. Θα τραγουδήσω στο πιάνο με συνοδεία τον Αγαπημένο φίλο Βάϊο Πράπα, έναν νεότατο άνθρωπο. Τραγούδια που μ’ ενώσανε με τα σπίτια των ανθρώπων και που ταιριάζουν στην ατμόσφαιρα του τοπίου. Ελπίζω να γεννηθεί κι ένα καινούργιο ποίημα."

Οι επόμενες προγραμματισμένες εκδηλώσεις στα πλαίσια των «ΘΑΣΙΩΝ ΔΡΩΜΕΝΑ»:

  1. Παρασκευή και Σάββατο 28-29/7 στις 21.00, στην Παναγία: Φωτογραφική Βόλτα Παναγίας από το Λαογραφικό Σύλλογο Παναγίας «Βάκχος»
  2. Κυριακή, 6/8, στις 20.00, στο Προαύλιο του Αρχαιολογικού Μουσείου στο Λιμένα: 6η Ποιητική Συνάντηση από τη Φιλοπνευματική
  3. Σάββατο, 18/8, στις 21.00, στη Σκάλα Ραχωνίου: Συναυλία Νατάσσια Μποφίλιου, από το Σύλλογο Νέων Θάσου,
  4. Σάββατο, 26/8, στις 20.30, στο Θεατράκι του Θεαγένη, στο Λιμένα: 4η Συνάντηση Χορωδιών - Μικτή Χορωδία Δήμου Θάσου με Χορωδίες απ’ όλη την Ελλάδα, και πολιτιστικοί σύλλογοι, από τη Χορωδία της ΔΗΚΕΘ
  5. Κυριακή, 3/9, στις 13.00, στο Προαύλιο της Εκκλησίας των Ταξιαρχών στις Μαριές: «Γιορτή Φασολάδας», γιορτή με ζωντανή παραδοσιακή ορχήστρα, παραδοσιακή φασολάδα και παραδοσιακά εδέσματα των Μαριών, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαριών «η Γέννα»
  6. Σάββατο, 9/9, στις 21.30, στο Παλατάκι στα Λιμενάρια: Αφιέρωμα – Μουσική Παράσταση στο Στέλιο Καζαντζίδη από τους Παγγαιορίτες από το Σύλλογο Γυναικών Λιμεναρίων

VIDEO