Γενικά

02 Σεπτεμβρίου 2018 07:54

“Πέτα τη Φριτέζα”! Οι Γιάννης Μπέζος και Φάνης Μουρατίδης έρχονται στον ΑΝΤ1 (εικόνες)

«Πάρτε μια γεύση» από τα γυρίσματα της νέας, ξεκαρδιστικής κωμωδίας που …έρχεται στο νέο πρόγραμμα του σταθμού.

“Πέτα τη Φριτέζα”! Οι Γιάννης Μπέζος και Φάνης Μουρατίδης έρχονται στον ΑΝΤ1 (εικόνες)

Οι Γιάννης Μπέζος και Φάνης Μουρατίδης πρωταγωνιστούν στη νέα ξεκαρδιστική κωμωδία του ΑΝΤ1, «Πέτα τη Φριτέζα», η οποία έρχεται για να δείξει ότι οι ανθρώπινες σχέσεις, ο έρωτας και η οικογένεια είναι η πραγματική ευτυχία. 

O ελληνικής καταγωγής Κίμωνας Ορλώφ (Φάνης Μουρατίδης) ένας διεθνούς φήμης σεφ και βραβευμένος με πολλά αστέρια Michelin, θα ανακαλύψει ότι πραγματικός του πατέρας δεν είναι ο άνδρας που τον μεγάλωσε αλλά, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, «Η Λαγουδέρα», η οποία βρίσκεται σε ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριό. 

Ο Ανδρέας Μπασκιάς (Γιάννης Μπέζος) είναι ο ξεροκέφαλος αλλά καλόψυχος ιδιοκτήτης της «Λαγουδέρας» η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και η ταβέρνα του κινδυνεύει να κλείσει. Τότε, εμφανίζεται ο Κίμωνας αλλά δεν του αποκαλύπτει πως είναι γιος του…  Οι συγκρούσεις τους θα είναι μεγάλες και κάθε επεισόδιο… απολαυστικό!

Συντελεστές:

  • Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός
  • Σενάριο:  Γιώργος Κρητικός – Μάκης Πιτταράς
  • Εκτέλεση παραγωγής: J.K Productions
  • Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Φάνης Μουρατίδης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τζένη Μπότση, Ελένη Ουζουνίδου, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Πηνελόπη Πλάκα, Ηλίας Μουλάς, Λεωνίδας Μαράκης, Παύλος Πιέρρος, Στέφανος Μουαγκιέ, Κυριάκος Σαλής, Νεφέλη Κουλούρη

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα:

Πέτα τη φριτέζα - ΑΝΤ1

Πέτα τη φριτέζα - ΑΝΤ1

Πέτα τη φριτέζα - ΑΝΤ1


VIDEO