Γενικά

05 Δεκεμβρίου 2018 21:54

Η συγνώμη της Μπέλλα για το “και ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι”

Η αναδίπλωση της Star Hellas μετά τον σάλο στα social media για την, επιεικώς, άστοχη δήλωσή της…

Η συγνώμη της Μπέλλα για το “και ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι”

Να μαζέψει τα… αμάζευτα επιχείρησε η Ιωάννα Μπέλλα μετά τον σάλο που προκάλεσε στα social media η προσβλητική για κάθε γυναίκα δήλωσή της περί… χαστουκιού  

H Star Hellas , από την Ταϋλάνδη, όπου βρίσκεται  για τον διαγωνισμό Miss Universe, ζήτησε συγνώμη μεσω ανάρτησης στο Instagram

Τόνισε ότι σε καμία περίππτωση δεν θεωρεί άνευ σημασίας οποιαδήποτε μορφή βίας.  

Απέδωσε, δε, στη φράση «και ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι», χιουμοριστικό και ανάλαφρο ύφος…   

 ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΕΛΛΑ - INSTAGRAM

Το νεαρό μοντέλο κατά την παρουσία της στην εκπομπή The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στον ΑΝΤ1, παραδέχθηκε και ότι έχει φάει χαστούκι από σύντροφό της, και μάλιστα το παρουσίασε κι ως κάτι απόλυτα φυσιολογικό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Εντάξει και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι;», προσθέτοντας «Όποια λέει ότι δεν έχει φάει, λέει ψέματα».

Ο Γρηγόρης Σαρναούτογλου, προσπαθώντας να… το σώσει, της είπε πως δεν είναι έτσι και υπάρχουν φυσικά πάρα πολλές γυναίκες οι οποίες δεν έχουν υποστεί βία από τον σύντροφό τους.

Χρήστες σε Facebook και Twitter κατηγόρησαν την Μπέλλα  πως περνά λάθος μηνύματα στην κοινωνία παρουσιάζοντας ως φυσιολογική την κακοποίηση.

Αντιδράσεις δεν υπήρξαν μόνο στον χώρο του διαδικτύου αλλά και στην τηλεόραση με την παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά να γίνεται έξαλλη ζητώντας να διακοπεί το βίντεο που μετέδιδε της δηλώσεις της Ιωάννας Μπέλλα.

«Τι είπε; Παδιά τι είπε;», αναρωτιόταν εμβρόντητη η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1. «Είπε ό,τι χειρότερο έχει ακουστεί φέτος στην ελληνική τηλεόραση. Δεν μπορεί να λες αυτά τα πράγματα δημόσια, όταν σε ακούνε νέα κορίτσια. Κανένα χαστούκι δεν δικαιολογείται σε κανέναν άνθρωπο», ανέφεραν μεταξύ άλλων, εξοργισμένη η Φαίη Σκορδα.

VIDEO