Γενικά

11 Φεβρουαρίου 2019 06:27

“Πέτα τη φριτέζα”: Ανασκαφές, δολοπλοκίες και αποκαλύψεις! (εικόνες)

Ξεκαρδιστικές καταστάσεις και σπαρταριστές ατάκες στα νέα επεισόδια της αγαπημένης κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

“Πέτα τη φριτέζα”: Ανασκαφές, δολοπλοκίες και αποκαλύψεις! (εικόνες)

Τα πάνω-κάτω έρχονται στο Φτασμένο με την εμφάνιση ενός αρχαιολόγου αφού οι… ανασκαφές θα φέρουν στο φως έρωτες, ίντριγκες και δολοπλοκίες για τους ήρωες της αγαπημένης κωμικής σειράς του ΑΝΤ1, που προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη βράδυ.

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου/ Επεισόδιο 33: «Αρχαίος ξιφίας με αβοκάντο»

Η πρόοδος του Αντρέα στη gourmet  κουζίνα συγκινεί τον Κίμωνα και η συγκίνηση του Κίμωνα προκαλεί με τη σειρά της ακόμα μεγαλύτερη συγκίνηση στη Φωτεινή η οποία δε μπορεί να ξεπεράσει αυτό που της εμπιστεύτηκε ο σεφ της καρδιάς της. Το Φτασμένο βιώνει ακόμα τα απόνερα της αναζήτησης του θησαυρού της Εσπερίδας όταν κάνει την εμφάνιση του ένας αρχαιολόγος, ο Ερρίκος.

ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 33-34

Ο αρχαιολόγος  αρχίζει αμέσως τις ανασκαφές έξω από τη Λαγουδέρα και απειλεί άμεσα την ύπαρξη του μαγαζιού. Τη λύση προθυμοποιείται να δώσει για τον Αντρέα και τον Κίμωνα, ο τελευταίος άνθρωπος που θα περίμενε κανείς. Η Ζαμπέλα. Θα καταφέρει έστω και για δικό της συμφέρον να αποκρούσει τον άμεσο κίνδυνο αφανισμού της Λαγουδέρας η νούμερο ένα εχθρός του Κίμωνα;

ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 33-34

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου/ Επεισόδιο 34: «Sucianella di Dromokaitio»

Ο Ερρίκος στο πρόσωπο της Ζαμπέλας βρίσκει όλο το  αρχαίο ελληνικό κάλλος ενώ βλέπει την απίστευτη ομοιότητά της με μια βασίλισσα της αρχαίας Ελλάδας. Η Ζαμπέλα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη συμπάθεια του Ερρίκου επιστρατεύοντας όλο το χωριό για να παραμυθιάσει τον ερωτοχτυπημένο αρχαιολόγο. Ο Κίμωνας δε μπορεί να αφήσει την τύχη του στη δολοπλόκα Ζαμπέλα και χρησιμοποιεί το Φίλιππο για να κάνει κάτι που πάει κόντρα στις αρχές του.

ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 33-34

Ο Αλέκος δε μπορεί να αντέξει τη ντροπή που νιώθει με τα καμώματα της συζύγου του και άθελα του αποκαλύπτει την πλεκτάνη στον Ερρίκο προκαλώντας την οργή του. Το μαγαζί είναι ένα βήμα απ’ το να χαρακτηριστεί αρχαιολογικός χώρος μέχρι τη στιγμή που έρχονται στην επιφάνεια μυστικά για το ποιόν του αρχαιολόγου… 

ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 33-34

ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 33-34   

 

VIDEO