Γενικά

10 Φεβρουαρίου 2019 18:19

Θλίψη στο τελευταίο “αντίο” του Αριστοτέλη Αποσκίτη (εικόνες)

«Αυλαία» για τον Αριστοτέλη Αποσκίτη. Δάκρυα και συγκίνηση στην κηδεία του ηθοποιού.

Θλίψη στο τελευταίο “αντίο” του Αριστοτέλη Αποσκίτη (εικόνες)

Το τελευταίο "αντίο" είπαν το μεσημέρι του Σαββάτου συγγενείς φίλοι και συνάδελφοι στον Αριστοτέλη Αποσκίτη. Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στην εκκλησία του Αγίου Σεραφείμ στην Πεντέλη, ενώ η ταφή στο κοιμητήριο Πεντέλης.

Το «παρών» στην τελετή έδωσαν πολλοί συνάδελφοι του Αριστοτέλη Αποσκίτη, μεταξύ των οποίων η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Κώστας Φαλελάκης, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Αλέκος Συσσοβίτης, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Τόνυ Δημητρίου κ.α.

Ο Αριστοτέλης Αποσκίτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών, ενώ τον βρήκαν νεκρό στο σπίτι του οι φίλοι του, κρατώντας στην αγκαλιά του τον αγαπημένο του σκύλο Ακμπάρ.

Στο παρελθόν είναι πάρει μέρος στις τηλεοπτικές σειρές «Η συμφωνία της σιωπής», «Οι μεν και οι δεν», «Φρούτα εποχής» και «Ακροβατώντας».

Στο θέατρο έπαιξε σε σπουδαίες παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου και ξεχώρισε για το ερμηνευτικό του ταλέντο. Σε μια από τις τελευταίες του εμφανίσεις στο θέατρο έπαιξε στο πλευρό του Γιάννη Στάνκογλου στο έργο «Καλιγούλας» που ανέβηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Διαβάστε περισσότερα στο fthis.gr

 

VIDEO