Σινεμά

04 Μαρτίου 2019 19:52

Πέθανε ο Λουκ Πέρι – Θρήνος για τον “Ντίλαν” του Μπεβερλι Χιλς

Ο δημοφιλής ηθοποιός, δεν κατάφερε να βγει νικητής στην μάχη με τον θάνατο. "Εφυγε" απο την ζωή την ίδια ημέρα με τον Keith Flint των Prodigy.

Πέθανε ο Λουκ Πέρι – Θρήνος για τον “Ντίλαν” του Μπεβερλι Χιλς

Νέος θρήνος στο παγκόσμιο καλλιτεχνικό στερέωμα, λίγες ώρες μετά την είδηση της αυτοκτονίας του Keith Flint, frontman του συγκροτήματος Prodigy, καθώς όπως έγινε γνωστό αργά το απόγευμα της Δευτέρας, πέθανε ο ηθοποιός Λούκ Πέρι, o "Ντίλαν" της παλιάς σειράς "Μπέβερλι Χιλς", σε ηλικία 52 ετών.

H είδηση έγινε γνωστή από τον ιστότοπο TMZ. Ο Πέρι κατέληξε το πρωί της Δευτέρας (τοπική ώρα) στο νοσοκομείο "Αγιος Ιωσήφ", στο Μπέρμπανκ της Καλιφόρνια.

Ο Λουκ Πέρι είχε διακομιστεί εκεί αφότου υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο την περασμένη Τετάρτη. 

Ο Πέρι, που έγινε γνωστός από το ρόλο του "Ντίλαν", στο "Beverly Hills, 90210", υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, με τα αμερικανικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για «βαρύ εγκεφαλικό».

Luke Perry - Beverly Hills

Δημοσιεύματα στη συνέχεια ανέφεραν πως οι γιατροί τον έθεσαν σε τεχνητό κώμα, όμως ο εκπρόσωπός του διέψευσε την πληροφορία. 

Luke Perry - Beverly Hills

«O ηθοποιός παραμένει στο νοσοκομείο και είναι σε καταστολή», ανέφερε η τελευταία ενημέρωση απο την πλευρά του ηθοποιού, χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες. 

Luke Perry - Beverly Hills

Ο 52χρονος ηθοποιός έπαιζε αυτήν την περίοοδο στην σειρά "Riverdale", το ρόλο του Φρεντ Άντριους, ενώ οι υπόλοιποι της παρέας του Beverly Hills, της δεκαετίας του 1990 θα συμμετάσχουν στο νέο κύκλο της σειράς, στην οποία ο ίδιος αρνήθηκε να παίξει.

Λουκ Πέρι

VIDEO