Γενικά

12 Ιουνίου 2017 19:30 Τελευταία ενημέρωση : 09 Ιουνίου 2021 15:33

Οι Ρομά απειλούν με αντίποινα τους κατοίκους του Μενιδίου (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Αν χρειαστεί "θα μιλήσουν τα όπλα" λένε. Αυτοσυγκράτηση ζητά  ο Αντιπρόεδρος της Ομ. Αθίγγανων. Ελεύθερος ο Ρομά που πυροβολούσε όταν σκοτώθηκε ο Μάριος.

Οι Ρομά απειλούν με αντίποινα τους κατοίκους του Μενιδίου (βίντεο)
-

Μετά τις τελευταίες ενέργειες αντεκδίκησης κουκουλοφόρων, πετώντας μολότοφ σε δυο σπίτια Ρομα, οι τσιγγάνοι στο Μενίδι ζητούν δίκαιη αντιμετώπιση από κατοίκους και αστυνομία, αλλιώς τα όπλα που κρύφτηκαν αρον αρον, σε χωράφια και σε κρύπτες όπως αποκαλύπτουν στον ΑΝΤ1 Ρομά, θα ξεθαφτούν...!

Την ίδια στιγμή, ελεύθερος αφέθηκε ο 23χρονος Ρομά, ο οποίος καταδικάστηκε σε 40 μήνες φυλάκιση για άσκοπους πυροβολισμούς την ημέρα που έχασε τη ζωή του ο 11χρονος μαθητής στο Μενίδι.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο έκανε δεκτό το αίτημά του νεαρού για τριετή αναστολή εκτέλεσης της ποινής που του επιβλήθηκε.

Λίγο νωρίτερα, ο συνήγορός του, Γιάννης Γλύκας, είχε αποσύρει το αίτημα εξαίρεσης κατά της έδρας του δικαστηρίου, θεωρώντας πως η ποινή αλλά και αρχική άρνηση του δικαστηρίου να δώσει αναστολή είναι συνέπεια του κλίματος που έχει διαμορφωθεί μετά το τραγικό περιστατικό με τον 11χρονο Μάριο.

Ο συνήγορος του καταδικασμένου νεαρού εξέφρασε τη συμπαράστασή του στην οικογένεια του 11χρονου.

Εν τω μεταξύ, συγκλονίζει το μήνυμα της οικογένειας του Μάριου και η έκκληση που κάνει στην Πολιτεία.



VIDEO