Αστυνομικό Δελτίο

05 Σεπτεμβρίου 2017 20:39 Τελευταία ενημέρωση : 20 Μαΐου 2020 19:22

60χρονος καθηγητής μουσικής ασελγούσε σε μαθήτριές του (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Χειροπέδες σε καταξιωμένο καθηγητή μουσικής, ο οποίος αποπλανούσε ανήλικα κορίτσια.

60χρονος καθηγητής μουσικής ασελγούσε σε μαθήτριές του (βίντεο)
-

Έναν 60χρονο καταξιωμένο καθηγητή μουσικής σε ωδείο της Αττικής συνέλαβε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς αποπλανούσε και ασελγούσε συστηματικά σε ανήλικα παιδιά και συγκεκριμένα σε ανήλικα κορίτσια, μαθήτριες του, 9 έως 11 ετών.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της αποπλάνησης παιδιού, που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα 12 έτη, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα 14 έτη, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, από πρόσωπο που παρέδιδε μαθήματα σε ανήλικη, της πορνογραφίας ανηλίκων από δράστη που χρησιμοποίησε ανήλικο που δεν συμπλήρωσε το δέκατο πέμπτο έτος κατ' εξακολούθηση. 

Μετά την κατάθεσή του στον εισαγγελέα και την απολογία του στον 1ο τακτικό ανακριτή αποφασίστηκε η προφυλάκιση του 60χρονου στις Φυλακές Τρίπολης. 

Πως τον έπιασαν

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν μία από τις μαθήτριες του, ηλικίας μόλις 9 ετών, το τελευταίο εξάμηνο παραπονιόταν στους γονείς της πως δεν ήθελε να πηγαίνει στο ωδείο. Όταν οι γονείς της πίεσαν, η μικρή αποκάλυψε ότι ο καθηγητής ασελγούσε σε βάρος της. 

Έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του καθώς και σε σωματική έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ηλεκτρονικοί φορητοί υπολογιστές, ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος, και μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, δύο πιστόλια, ένα δίκαννο με κομμένη την κάνη και το κοντάκι, κάνη, κλείστρο, έξι μαχαίρια μαχαίρια και δύο πτυσσόμενες ράβδοι, 549 φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων, δύο φυσίγγια και δύο κάλυκες κυνηγετικού όπλου, καθώς και ψηφιακοί δίαυλοι.

VIDEO