LATEST NEWS
 
Everyday life /ΑστρολογίαΔημοσίευση: 18 Ιουνίου 2017 10:29

Τα ζώδια και ο νόμος του Μέρφι... Ποια ατυχία δεν αντέχουν με τίποτα;

Ο νόμος του Μέρφι για τo αν κάτι μπορεί να πάει στραβά,λέει ότι θα πάει την πιο ακατάλληλη στιγμή. Τι αλήθεια αντέχει το κάθε ζώδιο;

Φυσικά οι αναποδιές συμβαίνουν σε όλους με μικρότερη ή μεγαλύτερη συχνότητα ανάλογα με τις συνθήκες (και τις αστρολογικές, για να μην ξεχνιόμαστε. Αλήθεια, τι σου λέει το ωροσκόπιό σου σήμερα; ). Αλλά μερικές αναποδιές φαίνονται ακόμα πιο ενοχλητικές σε ορισμένα ζώδια.

Μαζέψαμε λοιπόν διάφορες εκδοχές του νόμου του Μέρφι σε 12 καθημερινά ζητήματα και τους τις μοιράσαμε. Ασφαλώς αυτό δεν σημαίνει πως όλα δεν μπορούν να συμβούν στον καθένα μας και να μας τη σπάσουν εξίσου! Μπορείς λοιπόν άνετα να διαβάσεις και τα υπόλοιπα ζώδια, αφού κάτι βγαλμένο μέσα και από τη δική σου ζωή θα το βρεις.

Ο νόμος του Μέρφι και τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Οι νόμοι της ζούγκλας της ασφάλτου: Σε μια άσχημη μέρα, ακόμα και η πιο σύντομη και αθώα διαδρομή με το αυτοκίνητο θα γίνει σε φοβερό μποτιλιάρισμα, με χαλασμένα φανάρια, κάτω από αφόρητη ζέστη ή καταρρακτώδη βροχή, με ένα-δυο πιτσιρίκια να ουρλιάζουν στο πίσω κάθισμα και τον δείκτη της βενζίνης στο μηδέν. Και πάντα η διπλανή λωρίδα από αυτήν που βρίσκεσαι θα κινείται πιο γρήγορα. Και θα μπλοκάρει μόλις μετακινηθείς σε αυτήν.

Φαντάσου τώρα εσύ τον νευρικό, βιαστικό και αεικίνητο Κριό, ακινητοποιημένο στο αυτοκίνητο, με όλα αυτά τα όμορφα να συμβαίνουν γύρω του. Είναι το είδος της εμπειρίας που του ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι σε βαθμό… εγκεφαλικού. Και δεν θέλεις να είσαι εκεί κοντά, πίστεψέ με!

ΤΑΥΡΟΣ

Οι νόμοι της ματαιωμένης απόλαυσης: Μόλις φτιάξεις ένα ζεστό καφέ και ανάψεις τσιγάρο, το αφεντικό σου ή κάποιος άλλος θα σου ζητήσει να κάνεις κάτι που, μέχρι να το τελειώσεις, ο καφές θα έχει κρυώσει και το τσιγάρο θα έχει καεί στο τασάκι. Αν πάλι περιμένεις το λεωφορείο, θα έρθει μόλις αποφασίσεις να ανάψεις τσιγάρο, πριν προλάβεις να τραβήξεις μια ρουφηξιά. Αυτό ισχύει με τις κάθε είδους αναμονές.

Καπνιστής ή μη, ο Ταύρος θέλει να απολαμβάνει ορισμένα πράγματα με την ησυχία του, όπως και όποτε το έχει κανονίσει. Όταν του το ανατρέπουν, δεν μπορεί να το χαρεί. Επιπλέον, του τη σπάει το δίλημμα να πιει τον καφέ κρύο ή να φτιάξει άλλον, καθώς και η σπατάλη στα τσιγάρα, σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι νόμοι των σφαλμάτων επικοινωνίας: Αν ένα σημαντικό μήνυμα υπάρχει πιθανότητα να μη φτάσει στον παραλήπτη του, δεν θα φτάσει. Αν δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα, και πάλι δεν θα φτάσει. Αν ένα μήνυμα φτάσει όπως πρέπει εκεί που πρέπει, μάλλον θα παρερμηνευτεί. Αν παρερμηνευτεί, αυτό θα γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να προκληθεί η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ζημιά. Άσε που, αν έχεις καλέσει λάθος νούμερο στο τηλέφωνο, ποτέ η γραμμή δεν είναι απασχολημένη.

Για τον Δίδυμο, που ζει για να επικοινωνεί με όλους τους δυνατούς τρόπους, γραπτούς και προφορικούς, η ασυνεννοησία είναι μεγάλο σπάσιμο. Τόσο που, ακόμα κι αν δεν είναι μεταφυσικός τύπος, εύχεται να είχαμε όλοι το χάρισμα της τηλεπάθειας, για να φτάνουν τα μηνύματα με ταχύτητα και πιστότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι νόμοι του ανεκπλήρωτου έρωτα: Όλοι οι καλοί/καλές είναι πιασμένοι/ες. Αν κάποιος είναι ελεύθερος, κάποιο κουσούρι θα έχει. Όσο πιο ερωτεύσιμος είναι, τόσο πιο μακριά σου θα βρίσκεται. Αν κάτι φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, απλώς δεν είναι αληθινό. Είναι πρακτικά αδύνατον να βρεις κάποιον που να συνδυάζει και μυαλό και εμφάνιση και διαθεσιμότητα. Η διαθεσιμότητα κάποιου εξαρτάται από τη χρονική συγκυρία: μόλις αποφασίσεις ότι σε ενδιαφέρει, θα έχει βρει άλλο ταίρι.

Τι βάσανο κι αυτό, να έχεις επικεντρώσει όλη σου την ύπαρξη στο να βρεις τον αληθινό έρωτα και η ζωή να μην μπορεί να σταθεί στο ύψος των προσδοκιών σου! Για τον συναισθηματικό και επιρρεπή στην αποκαρδίωση Καρκίνο, οι ερωτικές γκαντεμιές είναι από τις μεγαλύτερες συμφορές.

ΛΕΩΝ

Οι νόμοι της κακής εντύπωσης: Αν βρίσκεσαι με μια συντροφιά με την οποία δεν θέλεις να σε δουν, θα συναντήσεις έναν ή περισσότερους γνωστούς σου. Ο αριθμός αυτών των γνωστών θα είναι ευθέως ανάλογος της επιθυμίας σου να μη μαθευτεί με ποιον ήσουν. Αν είσαι στο σπίτι με άθλια εμφάνιση μην περιμένοντας κανένα, θα σου χτυπήσουν το κουδούνι ο διαχειριστής, το καινούργιο ταίρι σου που σου κάνει επίσκεψη-έκπληξη και το μανούλι του κάτω διαμερίσματος.

Ο Λέων έχει μάστερ στο να κερδίζει τον θαυμασμό. Το να εκτίθεται για την εμφάνιση ή τις παρέες του είναι ένα πολύ ατυχές συμβάν. Πρέπει όλοι να πιστεύουν ότι κάνει μόνο πρωτοκλασάτες συναναστροφές και μοιάζει με σταρ του Χόλυγουντ κάθε δευτερόλεπτο του 24ώρου, και μάλιστα χωρίς photoshop.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι νόμοι διατήρησης της βρομιάς: Για να καθαριστεί κάτι, πρέπει να λερωθεί κάτι άλλο. Ωστόσο, μπορεί όλα να λερωθούν χωρίς τίποτα να καθαριστεί. Μια βουτυρωμένη φέτα ψωμί θα πέσει κάτω με την πλευρά που έχει το βούτυρο και οι πιθανότητες αυξάνονται ανάλογα με το πόσο ακριβό είναι το χαλί. Αν πάλι βάφεις και η εφημερίδα που στρώνεις κάτω έχει μια μικρή τρύπα, η μπογιά θα στάξει πάνω στην τρύπα και θα το πάρεις είδηση όταν θα έχει πια στεγνώσει.

Η μάχη του Παρθένου με τη βρομιά και την ακαταστασία γίνεται με την ίδια παθιασμένη γενναιότητα, που εκδήλωναν οι ιππότες όταν αντιμετώπιζαν τους δράκους. Αλλά όταν είναι εναντίον του και η τύχη, αυτό τον κάνει να αισθάνεται απέραντα αδικημένος. Έλεος πια!

ΖΥΓΟΣ

Οι νόμοι της καταναλωτικής ατυχίας: Αν περιορίσεις τα έξοδά σου ή φορτώσεις την κάρτα σου για να αγοράσεις κάτι ακριβό, που πεθαίνεις να το αποκτήσεις, μετά από ένα μήνα θα βγει σε προσφορά στη μισή τιμή. Αν δεν το αγοράσεις περιμένοντας να πέσει η τιμή του, ή θα ακριβύνει ή θα εξαντληθεί. Τη μέρα που θα πρωτοφορέσεις το ολοκαίνουργιο σικάτο σακάκι/φόρεμα/παπούτσι σου κάποιος θα σε πιτσιλίσει / λεκιάσει / πατήσει, ώστε με κάποιο τρόπο να σου το κάνει ένα χάλι.

Ο Ζυγός αγαπά τόσο πολύ τα ωραία πράγματα που, αν δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να τα αποκτήσει, μπορεί να πεινάσει, να στηθεί σε ουρές, να πάει περπατώντας στην άλλη άκρη της πόλης για να βρει καλές τιμές. Και όταν την πατάει, πολύ του κακοφαίνεται…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι νόμοι των άλυτων προβλημάτων: Όταν πας να λύσεις ένα πρόβλημα, πάντα βοηθά το να ξέρεις τη λύση. Με την προϋπόθεση και να ξέρεις ότι υπάρχει πρόβλημα. Τίποτα δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Τα πάντα παίρνουν περισσότερο χρόνο για να γίνουν απ’ όσο νόμιζες. Επίσης παίρνουν περισσότερο χρόνο απ’ όσο χρειάζεται. Αν όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά, μάλλον έχεις παραβλέψει κάτι. Και αν αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους, θα πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Ο Σκορπιός χαρακτηρίζεται από τον δυναμισμό του και, αν προκύψει κάποιο πρόβλημα, πιάνει τον ταύρο από τα κέρατα. Αν παρ’ όλες τις προσπάθειές του η κατάσταση δεν δείχνει να οδεύει προς κάποια λύση, αν τα πράγματα μένουν στάσιμα, αν προκύπτουν απρόβλεπτες επιπλοκές, πώς να μη σπαστεί;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι νόμοι των δύσκολων ταξιδιών: Η έξοδος επιβίβασης στο αεροπλάνο ή το σημείο στο λιμάνι όπου έχει προσδέσει το πλοίο θα βρίσκονται σε απόσταση που μεγαλώνει όσο μειώνεται ο χρόνος που έχεις μέχρι την αναχώρηση και όσο βαρύτερα είναι τα μπαγκάζια σου. Οι πιθανότητες να βρέχει διαρκώς είναι αντιστρόφως ανάλογες των ημερών που θα διαρκέσει η εκδρομή σου. Και αν ρωτήσεις πώς θα πας κάπου και σου πουν, «Είναι απλό, αποκλείεται να χαθείς», θα χαθείς σίγουρα.

Η κακοτυχία που θα του σαμποτάρει ένα ταξίδι είναι ένα από τα πιο άδικα χτυπήματα της μοίρας για τον ταξιδιάρη Τοξότη. Ευτυχώς που ξαναβρίσκει γρήγορα το κέφι του. Αλλά όπως και να το κάνεις, γιατί να μην είναι όλα όσο ωραία θα μπορούσαν;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι νόμοι των εργασιακών δυσκολιών: Τις ελάχιστες φορές που θα αργήσεις στη δουλειά, θα πέσεις πάνω στο αφεντικό σου στην είσοδο. Όσο πιο διεξοδικά έχεις προγραμματίσει τη μέρα σου, τόσα περισσότερα απρόβλεπτα θα προκύψουν. Μόλις ξεκινήσεις να κάνεις κάτι, κάτι άλλο θα ξεφυτρώσει που πρέπει να γίνει άμεσα. Όσο πιο πολύ βιάζεσαι για εκείνη τη φωτοτυπία ή την εκτύπωση, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να έχει τελειώσει ή μπλοκάρει το χαρτί, ή να έχει σωθεί το μελάνι.

Τον Αιγόκερω τον ενδιαφέρει ιδιαιτέρως να είναι άψογος στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του και να εισπράττει όλη τη δόξα και το χρήμα που απορρέουν από αυτό. Όταν εκείνος τα δίνει όλα για την καριέρα του, δεν είναι δυνατόν μια άδικη γκαντεμιά να του ανατρέπει τα σχέδια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι νόμοι της ελαττωματικής τεχνολογίας: Αν διαλύσεις και συναρμολογήσεις ξανά κάτι, πάντα ένα εξάρτημα θα μείνει απ’ έξω και δεν θα βρίσκεις καμιά πιθανή θέση να το βάλεις. Αν κάτι χαλάσει και το πας στον τεχνίτη, μπροστά του θα δουλεύει τέλεια μέχρι να το πάρεις πίσω. Όσος περισσότερος χρόνος πέρασε από τότε που έκανες back-up, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να «κρασάρει» ο σκληρός σου δίσκος. Το αρχείο που άνοιγε κανονικά, θα κολλήσει ακριβώς όταν θα θες να το παρουσιάσεις σε ένα σημαντικό πρόσωπο.

Ο Υδροχόος είναι το χάι-τεκ παιδί του ζωδιακού, αλλά ακόμα κι αν έχει πιο παραδοσιακά ενδιαφέροντα, οι σχέσεις του με τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές είναι συνήθως στενές. Μόνο που διαταράσσονται όταν τα πράγματα χαλάνε βλακωδώς στις χειρότερες στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι νόμοι των απολεσθέντων αντικειμένων: Πάντα θα βρίσκεις κάτι που έχασες στο τελευταίο μέρος που ψάχνεις. Εναλλακτικά, μπορεί αφού ψάξεις κι αλλού, να το βρεις στο πρώτο μέρος όπου είχες ξανακοιτάξει, απλώς δεν το είδες τότε. Αν ψάχνεις παραπάνω από ένα αντικείμενα, το πιο σημαντικό θα το βρεις τελευταίο. Αν κάτι σου πέσει, θα κυλήσει στο πιο απρόσιτο μέρος. Κι αν χάσεις κάτι και δεν το βρίσκεις, θα ξαναεμφανιστεί μόλις το αντικαταστήσεις με ένα καινούργιο (το τελευταίο ισχύει και για… έρωτες).

Ο Ιχθύς είναι κάπως αφηρημένος και οι σχέσεις του με τον υλικό κόσμο διαπνέονται από μια αοριστία. Αυτό στην πράξη μεταφράζεται σε ένα διαρκές «μα πού έβαλα το…;». Η γκαντεμιά του Μέρφι κάνει ακόμα πιο δύσκολη την αναζήτηση.

Πηγή: astrologos.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΗ Ευαγγελία Αραβανή μιλά για πρώτη φορά για Dancing with the stars στο ΠρωινόΣήμερα 13:45 | Everyday life

Η όμορφη παρουσιάστρια του DWTS 6 μας μεταφέρει το κλίμα λίγο πριν την πρεμιέρα.

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο Πρωινό (βίντεο)Σήμερα 15:39 | Everyday life

Μίλησε για τη θεατρική παράσταση «Η Κατάρα της Ίρμα Βεπ» στην οποία πρωταγωνιστεί, σχολιάζει το επεισόδιο Παπαγιάννη-Παυλίδου και απαντά αν υπάρχουν στο χώρο τους συχνά παρόμοια περιστατικά.

Πέθανε ο Βερνάρδος ΒερναρδάκηςΣήμερα 13:00 | Everyday life

Έφυγε ξαφνικά από την ζωή, από ανακοπή καρδιάς, βυθίζοντας στο πένθος τον κόσμο της μόδας.

To Πρωινό: Όλο το παρασκήνιο της απομάκρυνσης Παπαγιάννη - Ποιος θα τον αντικαταστήσει; (βίντεο)Σήμερα 11:41 | Everyday life

Ποιο το μέλλον τη παράστασης; Οι νέες δηλώσεις του Καλυβάτση στο Πρωινό μετά την συνέντευξη Παπαγιάννη.

Pοή στη κατηγορία: Everyday life
Προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους σε όλη τη χώρα (βίντεο)21:24Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου στον ΑΝΤ1 για την δολιοφθορά στο γλυπτό “Phylax” (βίντεο)21:10“Πάρτι” έκανε η Χίμκι με …καλεσμένο τον Ολυμπιακό20:56Ο Πάνος Σόμπολος στον ΑΝΤ1 για τον Βασίλη Στεφανάκο (βίντεο)20:49Τρένο εκτροχιάστηκε και γκρέμισε σπίτι, σκορπώντας τον θάνατο (βίντεο)20:37Φονικό το πέρασμα της καταιγίδας “Φρειδερίκη” από την Ευρώπη20:25Ο στενός συνεργάτης του Βασίλη Στεφανάκου μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)20:11Στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας20:00Κουρνίκοβα και Ιγκλέσιας μας δείχνουν για πρώτη φορά τα δίδυμα20:00“Συμβόλαιο” θανάτου βλέπουν οι Αρχές πίσω από τη δολοφονία Στεφανάκου19:49Τράβηξαν από τον… γκρεμό το αεροσκάφος της Pegasus Airlines (βίντεο)19:35Στις φλόγες τουριστικό λεωφορείο στην Εγνατία Οδό19:24Ο Πάπας Φραγκίσκος πάντρεψε ζευγάρι... εν πτήσει (βίντεο)19:11Οι ταινίες της εβδομάδας18:58Φωτιά σε πρώην μπαρ στη Θεσσαλονίκη18:44ΔΝΤ: περιμένουμε τις αποφάσεις των Ευρωπαίων για το χρέος18:31Να επιδείξει ρεαλισμό κάλεσε την ηγεσία των Σκοπίων ο ΓΓ του ΝΑΤΟ18:18Έκανε την έκπληξη με Ίβουσιτς ο Ολυμπιακός!18:06Δελτίο καιρού για αγρότες17:54Κασουλίδης: Σε συνεννόηση Κύπρος και Ελλάδα για την ΑΟΖ17:43
00:02:10Εκτός παράστασης ο Μ. Παπαγιάννης μετά τις καταγγελίες για ξυλοδαρμόΣήμερα 13:53 
00:04:24 
Η Ευαγγελία Αραβανή παρουσιάστρια του DWTS 6Σήμερα 13:14
00:16:54 
Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο ΠρωινόΣήμερα 13:24
00:14:02 
Χορταστική ρεβιθάδα και τα μυστικά του τέλειου χούμουςΣήμερα 11:46
00:07:02 
Η Ισμήνη Καλέση στο "Πρωινό"Σήμερα 11:23
00:20:50 
Όλο το παρασκήνιο της απομάκρυνσης του Μάνου ΠαπαγιάννηΣήμερα 11:08
00:00:39 
Ο 6ος κύκλος του "Dancing with the Stars" έρχεται στο ANT1Χθες 16:35
00:01:30 
«Καυτά μοντέλα» …κόβουν την ανάσαΧθες 14:04
00:13:26 
Τάρτα σοκολάτας με καραμέλα και φιστίκια από τον Δημήτρη ΜακρυνιώτηΧθες 12:14
00:24:58 
Η Κάτια Νικολαϊδου περιγράφει τη δική της εμπειρία με τον Μάνο ΠαπαγιάννηΧθες 11:07
00:02:07 
Το Πρωινό: Η έκπληξη του Θέμη στο ΣεφερλήΧθες 11:32
00:02:24 
Η Ιωάννα Τούνη στο ΠρωινόΧθες 11:30
00:07:58 
Αποκλειστική συνέντευξη του Μάνου Παπαγιάννη στο ΠρωινόΧθες 11:21
00:10:35 
Λαχταριστό λιγκουίνι με πέστο ρόκας και σως γιαουρτιού από τον Βασίλη ΚαλλίδηΧθες 11:51
00:03:03 
Το Πρωινό: Γιατί η Σάρον Στόουν ξέσπασε σε γέλια;16-01-2018 11:35
00:02:05 
Παγκόσμια θλίψη για τον θάνατο της φωνής των Cranberries16-01-2018 13:59
00:05:33 
Ο Γιώργος Βάλαρης στο Πρωινό16-01-2018 11:13
00:17:41 
Μαριναρισμένες χοιρινές μπριζόλες φούρνου με πατάτες και λαχανικά από τον Βασίλη Καλλίδη16-01-2018 12:05