Γενικά

16 Ιουλίου 2018 08:47

Οι επίσημες φωτογραφίες από την βάπτιση του πρίγκιπα Λούις (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Μεγάλοι... απώντες η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος. Το... φάουλ της Μέγκαν Μαρκλ.

Οι επίσημες φωτογραφίες από την βάπτιση του πρίγκιπα Λούις (εικόνες)
-

Στην δημοσιότητα δόθηκαν οι επίσημες φωτογραφίες από τα βαφτίσια του νεότερου μέλους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, πρίγκιπα Λούι. 

Το Παλάτι του Κένσιγκτον έδωσε στη δημοσιότητα τέσσερις φωτογραφίες από τα βαφτίσια του πέμπτου στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπα Λούι, που πραγματοποιήθηκαν στις 9 Ιουλίου στο βασιλικό παρεκκλήσι στο Παλάτι του St. James στο κέντρο του Λονδίνου.

Σε μια από τις φωτογραφίες ποζάρουν μαζί μέλη και των δύο οικογενειών: πρίγκιπας Κάρολος, Καμίλα, Μάικλ Μίντλετον, Κάρολ Μίντλετον, Τζέιμς Μίντλετον, Πίπα Μίντλετον, πρίγκιπας Χάρι και για πρώτη φορά σε τέτοια περίσταση η Μέγκαν Μαρκλ. Φυσικά μπροστά μπροστά κάθονται οι Κέιμπριτζ με τον μικρό Λούις να κοιμάται στην αγκαλιά της μητέρας του.

Στη άλλη φωτογραφία ποζάρουν οι Κέιμπριτζ με τους Γουίνδσορ, με μεγάλους απόντες ωστόσο από το φωτογραφικό άλμπουμ την βασίλισσα Ελισάβετ και τον σύζυγό της πρίγκιπα Φίλιππο, η απουσία των οποίων δεν οφειλόταν σε λόγους υγείας, όπως είχε γνωστοποιηθεί από το Παλάτι.

βάπτιση - πρίγκιπας Λούις

Οι φωτογραφίες είναι του Μatt Holyoak, όλες τραβηγμένες στο Clarence House.

βάπτιση - πρίγκιπας Λούις

βάπτιση - πρίγκιπας Λούις

βάπτιση - πρίγκιπας Λούις

VIDEO