LATEST NEWS
 
Everyday life /ΑστρολογίαΔημοσίευση: 12 Ιανουαρίου 2019 07:14

Τα ζώδια, το χρήμα και ο λογαριασμός στο πρώτο ραντεβού…

Σε περίοδο οικονομικής κρίσης, σχεδόν όλοι έχουμε αναθεωρήσει τη σχέση μας με το χρήμα, αλλά για κάποιους… ορισμένα πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ!

Θυμάσαι όταν γέλαγες με τον φιλάργυρο Σκρουτζ ο οποίος ήταν ευτυχισμένος όταν καθόταν πάνω στο βουνό από χρυσές λίρες και πως γινόταν έξαλλος όταν κάποιος τολμούσε να του ζητήσει χρήματα; Επειδή όμως Σκρουτζ δεν υπάρχει μόνο στο φανταστικό σύμπαν της Ντίσνευ αλλά και στον πραγματικό κόσμο το σίγουρο είναι ότι είναι στη φύση κάποιων ανθρώπων να είναι αρκετά πιο συγκρατημένοι με τα οικονομικά τους και το ζώδιο τους παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός θέλει να περνάει καλά, όποιο και αν είναι το κόστος… Δεν θα μπορούσαμε σε καμία περίπτωση να τον πούμε τσιγκούνη, παρά μόνο απρόσεκτο ή βιαστικό. Έτσι λοιπόν, μπορεί να βγεις ραντεβού μαζί του και αυτός πάνω στη βιασύνη του για να φτάσει κοντά σου εγκαίρως, εκείνη την στιγμή να συνειδητοποιήσει ότι ξέχασε το πορτοφόλι του ή να διαπιστώσει ότι είναι άδειο… Μην θεωρήσεις όμως αυτό το γεγονός, ότι είναι τσιγκούνης ή ότι το κάνει επίτηδες, το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι είναι αμελής! Σε μία τέτοια περίπτωση, καλύτερα να μην δείξεις ότι ενοχλήθηκες γιατί έχει τέτοιο εγωισμό, που μπορεί μετά να μην θέλει να ξαναβγείτε!  

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος λατρεύει το χρήμα και την πολυτέλεια, όμως δεν του αρέσει να το σπαταλά και να το ξοδεύει άσκοπα… Αν θέλεις λοιπόν έναν σύντροφο όπου θα σε βγάζει έξω κάθε βράδυ και θα σου τα πληρώνει όλα, τότε ο Ταύρος δεν θα μπορέσει να σου δώσει αυτό που ζητάς. Στον Ταύρο του αρέσει να βγαίνει σε πολυτελή εστιατόρια, σε μπαράκια εξεζητημένα και κάνει διακοπές σε πολύ ακριβά ξενοδοχεία, αλλά αυτά δεν συμβαίνουν καθημερινά, αλλά όταν έχει την άνεση για να τα κάνει! Αν δεν έχει χρήματα, θα προτιμήσει να χουχουλιάσετε στο σπίτι, όταν όμως το πορτοφόλι του θα γεμίσει, θα σε πάει στα καλύτερα!  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν θα μπορούσαμε να δώσουμε τον τίτλο του «τσιγκούνη» στον Δίδυμο, όμως οι ιδέες του σχετικά με το χρήμα είναι αρκετά προοδευτικές και μπορεί κάποιες στιγμές να σου δώσει την εντύπωση ότι έχει καβούρια στις τσέπες του! Ο άνδρας Δίδυμος, την πρώτη φορά που θα βγει μία γυναίκα είναι σίγουρο ότι θα πληρώσει, στη συνέχεια όμως, εφόσον η σχέση σας θα προχωρά, θα επιδιώκει όλα να τα πληρώνετε μισά-μισά! Υποστηρίζει ότι πρέπει να υπάρχει ισότητα ανάμεσα στα δύο φύλλα και εφόσον η γυναίκα εργάζεται πρέπει και αυτή από την πλευρά της να συμβάλει τα έξοδα! Αλλά και η γυναίκα Δίδυμος από την πλευρά της, είναι αρκετά προοδευτική και δεν καταδέχεται εύκολα να της κάνουν τα έξοδα οι άντρες που βρίσκονται στο πλευρό της!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εφόσον μιλάμε για έναν Καρκίνο, τότε έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που ακολουθεί πιστά τα ήθη και τις παραδόσεις. Ο άνδρας Καρκίνος είναι της άποψης ότι ένας σωστός «κύριος» πρέπει να κερνά την γυναίκα που έχει δίπλα του, όμως πολλές φορές όταν τα οικονομικά του δεν πηγαίνουν και τόσο καλά, ξεκινά την γκρίνια, που σίγουρα αυτές τις στιγμές θα σε κάνει να πεις «Μα είσαι και πολύ τσιγκούνης»! Η γυναίκα Καρκίνος από την πλευρά της, όταν θα συνοδεύεται από έναν άνδρα, δεν θα κάνει ποτέ της την κίνηση να βάλει το χέρι της στο πορτοφόλι για να κεράσει… Μπορεί στον άνδρα της να κάνει δώρα, να του μαγειρέψει και γενικότερα να σπαταλήσει τα χρήματά της με διαφορετικό τρόπο, όμως θέλει ο άνδρας που είναι δίπλα της να είναι το γνήσιο αρσενικό που πληρώνει! 

ΛΕΩΝ

Αν πει κανείς ότι ο Λέοντας είναι τσιγκούνης, τότε μάλλον δεν τον γνωρίζει και τόσο καλά, είτε τον έχει παρεξηγήσει εντελώς… Το Λιοντάρι, ακόμα και στα οικονομικά του να μην είναι καλά, όταν θα βγει για διασκέδαση θα σκορπίσει ότι λεφτά του έχουν απομείνει, όχι μόνο για να περάσει καλά αυτός, αλλά και η παρέα του! Ο άνδρας Λέοντας, φροντίζει κάθε φορά που συνοδεύει μία γυναίκα να είναι με γεμάτο το πορτοφόλι και δεν είναι μόνο ότι θα της κεράσει το φαγητό ή το ποτό της, αλλά τις περισσότερες φορές θα της πάρει και λουλούδια! Η περήφανη Λέαινα, δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις από τον σύντροφό της, για αυτό και θα κεράσει και αυτή από την πλευρά της το ταίρι της, ενώ ποτέ δεν θα υπολογίσει τα έξοδα που κάνει για τον άνδρα που αγαπά!  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι μία «ιδιάζουσα» περίπτωση! Τα οικονομικά είναι ένα ζητηματάκι που πραγματικά τον πονάει, γιατί είναι της άποψης ότι σε όλους τους τομείς (και ιδιαίτερα στον οικονομικό) πρέπει να υπάρχει μέτρο! Αγχώνεται πολύ με την πορεία των οικονομικών του, δεν του αρέσει να κάνει άσκοπα έξοδα και προσέχει για να μην ξεπερνά τα όρια! Ο άνδρας Παρθένος, σαφώς θα υπάρξουν στιγμές που θα σε κεράσει, όμως να ξέρεις ότι πολλές φορές θα ακούσεις την ατάκα «αμάν πια με την ακρίβεια, δεν ξαναερχόμαστε σε αυτό το μαγαζί»! Η γυναίκα Παρθένος είναι και αυτή από την πλευρά της συγκροτημένη, αλλά και «σφιχτή» με τα χρήματα και είναι της άποψης πως όσο πιο φθηνά τόσο πιο καλά!

ΖΥΓΟΣ

Μια ζωή την έχουμε και αν δε την γλεντήσουμε, τι θα καταλάβουμε; Αυτή είναι η ατάκα ενός Ζυγού, ο οποίος φροντίζει να γλεντά τη ζωή του, έστω και αν στο τέλος μένει με άδειο το πορτοφόλι! Ο Ζυγός είναι σπάταλος και εντελώς απερίσκεπτος με τα οικονομικά του. Πολλές φορές γίνεται και το θύμα, γιατί κερνάει ασύστολα τους φίλους, τις παρέες ή τον έρωτά του, σε σημείο που τους κακομαθαίνει! Ο άνδρας Ζυγός, θα θελήσει πάντα να σε εντυπωσιάζει με τις ακριβές επιλογές του, τα δώρα και τα κεράσματά του! Η γυναίκα Ζυγός, ξοδεύει αλόγιστα τα χρήματά της σε ακριβά ρούχα για να εντυπωσιάσει το εκλεκτό άτομο της καρδιάς της, αλλά δεν διστάζει να σπαταλήσει και μία μικρή περιουσία προκειμένου να κάνει και τον άνδρα δίπλα της χαρούμενο!  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο οικονομικός τομέας είναι πολύ σημαντικός στη ζωή ενός Σκορπιού και μπορούμε να πούμε ότι έχει «περίεργη σχέση» με το χρήμα… το λατρεύει, όμως το υπολογίζει και το μετρά! Περνά περιόδους που άνετα θα μπορούσες να πεις ότι έχει καβούρια στις τσέπες του, όμως αυτό συμβαίνει γιατί ο ίδιος δεν έχει τόσα χρήματα όσα θα ‘θελε, για το λόγο αυτό περιορίζει σημαντικά τα έξοδά του! Ο άνδρας Σκορπιός, θα προτιμήσει να σου προτείνει να κάτσετε στο σπίτι του ή να κάνετε κάτι πιο εναλλακτικό, για παράδειγμα να πάτε έναν περίπατο στη φύση, παρά θα θελήσει να βγείτε έξω για φαγητό ή ποτό (όχι ότι δεν θα συμβεί και αυτό)! Όσο για την γυναίκα Σκορπιό, από τη στιγμή που ένας άνδρας θέλει να κυκλοφορήσει ένα τόσο αισθησιακό θηλυκό.. θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει και να πληρώσει!  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τρελό παιδί χαρά γεμάτο είναι ο Τοξότης, που ναι μεν λατρεύει να είναι οι τσέπες του γεμάτες, αλλά δεν σκάει και από την στεναχώρια όταν ξεμένει από λεφτά… Δεν είναι τσιγκούνης ένας Τοξότης, απλά είναι αρκετά επιπόλαιος, μπορεί να κάνει τις γκάφες του και εσύ να θεωρήσεις ότι οι τσέπες του γέμισαν καβούρια. Μην παραξενευτείς αν την ώρα του λογαριασμού ο Τοξότης τρέξει στην τουαλέτα, δεν το κάνει επίτηδες! Όσο για την Τοξοτίνα, είναι υπεράνω χρήματων και δεν νιώθει καθόλου άσχημα να κάνει αυτή όλα τα έξοδα αν ο σύντροφός της περνά περίοδο οικονομικής στενότητας.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως έχει το όνομα (του τσιγκούνη), αλλά έχει και την χάρη! Θα πει πόσα επιχειρήματα για να αποδείξει ότι δεν είναι τσιγκούνης, θα ισχυριστεί ότι απλά βάζει στόχους και ότι του αρέσει να είναι συγκροτημένος… Έχει μία δόση αλήθειας αυτό που λέει, όμως το αποτέλεσμα το ίδιο είναι… Φυσάει και ξεφυσάει όταν πρέπει να πληρώσει, κρατά σαν κόρη οφθαλμού όλες τις αποδείξεις, κάνει με το κομπιουτεράκι του τους υπολογισμούς του και τον πιάνει άγχος και κρύος ιδρώτας όταν ξεφεύγει από τα όρια! Ο άνδρας Αιγόκερως λοιπόν, ναι μεν θα σε κεράσει, αλλά θα σου βγάλει το «λάδι», ενώ τα μούτρα του πολλές φορές θα σε απογοητεύσουν! Η γυναίκα Αιγόκερως, θέλει και απαιτεί ο άνδρας που έχει δίπλα της να έχει μεγάλο πορτοφόλι!  

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ούτε κρύο, αλλά ούτε και ζέστη είναι ο Υδροχόος με το χρήμα! Πολλές φορές θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα, γιατί θα είναι τόσο γαλαντόμος όσο δεν φαντάζεσαι… άλλες πάλι στιγμές θα πεις «μα καλά, με αυτόν τον άνδρα βγήκα τις προάλλες»; Ο Υδροχόος είναι υπεράνω χρημάτων, γενικότερα δεν δίνει και τόση μεγάλη αξία στα λεφτά που θα ξοδέψει, αρκεί να περάσει καλά… Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες στιγμές που δεν του φαίνεται και τόσο σημαντικό να κεράσει ή να κάνει κάποιο δώρο και τότε είναι που θα πεις: Ααα βρε ένας Σκρούτζ! Η γυναίκα Υδροχόος είναι αρκετά προχωρημένη και δεν την ενδιαφέρει και τόσο πολύ ο άνδρας που έχει δίπλα της να είναι γαλαντόμος, αλλά την νοιάζει πολύ περισσότερο να την αγαπά!

 ΙΧΘΥΕΣ

Πολλά εξαρτώνται από την φάση και την κατάσταση που βρίσκεται ένας Ιχθύς! Αν τα οικονομικά του άνδρα Ιχθύ είναι περιορισμένα και διαπιστώσει ότι εσύ στέκεις καλά σε αυτό τον τομέα… πρόσεξε καλά, γιατί θα τα φέρει από εδώ, θα τα φέρει από εκεί, και στο τέλος θα σε καταφέρει να του τα πληρώνεις όλα, σαν να είσαι ο χορηγός του! Στην περίπτωση όμως που ο Ιχθύς είναι πολύ ερωτευμένος και το πορτοφόλι του είναι και γεμάτο, τότε δεν θα σε αφήσει παραπονεμένη! Για την γυναίκα Ιχθύ τι να λέμε τώρα… Το όνειρό της είναι να βρει το πλούσιο πριγκιπόπουλο, που θα της τα παρέχει όλα!!!

Πηγή: Astrologos.gr

Pοή στη κατηγορία: Everyday life
Το “αστρονομικό” ποσό που πήρε ο Ζιντάν για να επιστρέψει στην Ρεάλ18:29Τα Πρωτοδικεία κρίνουν αντισυνταγματικές τις μειώσεις στους μισθούς των γιατρών του ΕΣΥ18:16“Μίλησαν” τα μαύρα κουτιά της μοιραίας πτήσης στην Αιθιοπία18:03Συμφωνία ΟΤΟΕ – Τραπεζών για τη νέα ΣΣΕ17:49Ενημέρωση Αποστολάκη για Κούκλατζη και Μητρετώδη ζητά η ΝΔ 17:45Ανήλικοι και... “άσχετοι” με τα επεισόδια οι περισσότεροι συλληφθέντες στο ΟΑΚΑ17:33Ο καιρός για τους αγρότες17:20Ντου του “Ρουβίκωνα” σε εισπρακτική εταιρεία17:07Πρεμιέρα για τις ηλεκτρονικές μεταβιβάσεις ακινήτων16:54Brexit: Ποια προϋπόθεση θέτει η Ντάουνινγκ Στριτ για την τρίτη ψηφοφορία16:40“Πέτα τη Φριτέζα” με ανατροπές, “διαζύγια” και… άφθονο γέλιο!16:27Σπυράκη: οι ευρωεκλογές είναι η καθοριστική αναμέτρηση16:14Χρύσπα: Το “YFSF”, η “μάχη” με τα κιλά και ο γάμος… εξ αποστάσεως (βίντεο)16:01Καμμένος: Προδότης της Μακεδονίας και “Πήλιος Γούσης” ο Κοτζιάς15:48Ενώπιον του ανακριτή Διαφθοράς οι κατηγορούμενοι για τα εικονικά διπλώματα 15:34Ουτρέχτη: ανθρωποκυνηγητό για τον Τούρκο δράστη της επίθεσης στο τραμ15:21Σάλος και οργή από “συνταγή” για φόλες στα social media15:09Τραυματισμός γιατρού στο Ιπποκράτειο – Η απάντηση του νοσοκομείου14:56Φωτιά στην Παιανία14:43Τραγωδία με νεκρούς έφηβους σε πάρτι για την “Ημέρα του Αγίου Πατρικίου”14:29
00:01:35Τα τελευταία νέα από τον «λαμπερό κόσμο» της ShowbizΧθες 20:46 
00:01:57 
Ο ήλιος έστειλε τους Αθηναίους στις παραλίεςΧθες 20:12
00:01:53 
Το Χόλιγουντ “ψηφίζει” Ελλάδα16-03-2019 21:10
00:01:51 
Η Αλεξανδρούπολη απέκτησε τη δική της “Νίκη της Σαμοθράκης”16-03-2019 21:11
00:01:32 
Η Τζολί “έκλεψε” τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα της ταινίας “Dumbo”16-03-2019 13:37
00:01:30 
Μια εντυπωσιακή μουσική συνύπαρξη στις «Γραμμές»15-03-2019 13:49
00:01:19 
Η εκπομπή «Υγεία πάνω απ’ όλα» μαζί σας κι αυτό το Σαββατοκύριακο15-03-2019 13:48
00:10:46 
Γλυκά ψωμάκια γεμιστά με πραλίνα και μαρμελάδα απότον Δημ. Μακρυνιώτη15-03-2019 12:37
00:01:41 
Η απάντηση της Βίκυς Κάβουρα στις φήμες περί σχέσης με τον Σάββα Γκέντζογλου15-03-2019 10:57
00:16:14 
Ριζότο με λαχανικά και τυρί κρέμα15-03-2019 11:56
00:42:36 
Ο Light, ο αγαπημένος ράπερ του Γ. Αντετοκούνμπο, στο "The 2Night Show"15-03-2019 07:40
00:04:10 
Σόμμερ στο Πρωινό: Η καριέρα στο εξωτερικό και ο χωρισμός15-03-2019 11:02
00:24:54 
H instagrammer Filio_ lou, η Φιλιώ Τσίνογλου, στο "The 2Night Show"15-03-2019 07:37
00:07:18 
Τζούλι Μασίνο στο Πρωινό: Δέκα χρόνια είμαι μόνη μου15-03-2019 11:10
00:26:03 
Ο Ίαν Στρατής στο "The 2Night Show"15-03-2019 07:28
00:04:31 
Ο Τρύφωνας Σαμαράς απαντά στα σχόλια για το τραγούδι του15-03-2019 10:58
00:02:22 
Ντοκιμαντέρ του VICE για τη ψυχική υγεία των Ελλήνων15-03-2019 13:48
00:16:10 
Μαρία Σολωμού στο “Πρωινό”: δεν ήταν τόσο δύσκολο να μεγαλώσω μόνη το παιδί μου14-03-2019 12:57
00:15:14 
Κανελόνια με λαχανικά και τυρί από τον Βασίλη Καλλίδη14-03-2019 11:57
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο