Βρώσιμα λουλούδια: από το βάζο στο πιάτο
Από συμμαθητές στο σχολείο, καλλιεργητές σήμερα βρώσιμων λουλουδιών σε μια πρωτότυπη οικολογική φάρμα. Ο σεφ Δημήτρης Χατζηδημητρίου και ο προγραμματιστής υπολογιστών Ανδρέας Παξινός ένωσαν τις δυνάμεις τους και επένδυσαν στη εύφορη γη των Μεσογείων.
Ανέβηκε στις 30/10/2023 17:27
Περισσότερα επεισόδια
Έξυπνες πόλεις
Τι σημαίνει έξυπνη πόλη; Ένας δήμος που οι παραδοσιακές υπηρεσίες γίνονται πιο...
Το καινοτόμο μεσιτικό γραφείο
Η χρήση καινοτόμων τεχνολογιών στις πωλήσεις πολυτελών και «lifestyle» κατοικιών...
Κοράλλι: Ο αρχιτέκτονας της θάλασσας
Τα κοράλλια σε όλο τον κόσμο γίνονται άσπρα και φθάνουν στο σημείο να πεθαίνουν,...
Απολιγνιτοποίηση 4 χρόνια μετά
Πρόσφατα συμπληρώθηκαν 4 χρόνια από την ανακοίνωση της απόφασης για...
Γυναικεία επιχειρηματικότητα σε πρώτο πλάνο
Από τις πολυεθνικές της Αθήνας στην παραγωγή αμυγδάλων και τη γυναικεία...
Με αστέρι Μισελέν στην Γαλλία το πεπόνι της Μεσσηνίας
Παράγεται στα εύφορα χώματα της Μεσσηνίας και καταναλώνεται, μεταξύ άλλων, σε...