Κερδίζει έδαφος το φυτικό κρέας στην Ευρώπη
Τα φυτικά υποκατάστατα κρέατος καταλαμβάνουν όλο και μεγαλύτερο χώρο στα ράφια των ευρωπαϊκών σούπερ μάρκετ. Η βιομηχανία τροφίμων ανταποκρίνεται στις διατροφικές ανάγκες των χορτοφάγων αλλά και στις εκκλήσεις του ευρύτερου καταναλωτικού κοινού για την προστασία του περιβάλλοντος από τα αέρια του θερμοκηπίου.
Ανέβηκε στις 29/11/2023 12:52
Περισσότερα επεισόδια
Έξυπνες πόλεις
Τι σημαίνει έξυπνη πόλη; Ένας δήμος που οι παραδοσιακές υπηρεσίες γίνονται πιο...
Το καινοτόμο μεσιτικό γραφείο
Η χρήση καινοτόμων τεχνολογιών στις πωλήσεις πολυτελών και «lifestyle» κατοικιών...
Κοράλλι: Ο αρχιτέκτονας της θάλασσας
Τα κοράλλια σε όλο τον κόσμο γίνονται άσπρα και φθάνουν στο σημείο να πεθαίνουν,...
Απολιγνιτοποίηση 4 χρόνια μετά
Πρόσφατα συμπληρώθηκαν 4 χρόνια από την ανακοίνωση της απόφασης για...
Γυναικεία επιχειρηματικότητα σε πρώτο πλάνο
Από τις πολυεθνικές της Αθήνας στην παραγωγή αμυγδάλων και τη γυναικεία...
Με αστέρι Μισελέν στην Γαλλία το πεπόνι της Μεσσηνίας
Παράγεται στα εύφορα χώματα της Μεσσηνίας και καταναλώνεται, μεταξύ άλλων, σε...