Γενικά

18 Μαΐου 2015 17:13

Έπεσε από το υψηλότερο κτίριο του κόσμου λόγω ερωτικής απογοήτευσης

Επέλεξε το Burj Khalifa για να δώσει τέλος στη ζωή της. Οι αρχές του Ντουμπάι απέκρυψαν το συμβάν. Η μητέρα της 39χρονης είδε το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας 6 μήνες μετά.

Σοκάρει η είδηση της αυτοκτονίας μιας 39χρονης γυναίκας, η οποία αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της πέφτοντας από το υψηλότερο κτίριο του κόσμου, το Burj Khalifa στο Ντουμπάι.

Η αυτοκτονία της Laura Vanessa Nunes προκαλεί πολλά ερωτηματικά στους οικείους της, όχι μόνο γιατί επέλεξε το συγκεκριμένο κτίριο για να βρεθεί στο κενό, αλλά και γιατί οι αρχές του Ντουμπάι απέκρυψαν το συμβάν από τα μέσα ενημέρωσης.

Ο θάνατος της 39χρονης σημειώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο αλλά μόλις χθες έγινε γνωστό κι αυτό γιατί η μητέρα της κοπέλας ζήτησε από τους υπεύθυνους στοιχεία για το τραγικό αυτό συμβάν.

Η ίδια ταξίδεψε από τη Νότια Αφρική στο Ντουμπάι μιας και κανείς δεν της απαντούσε στα γραπτά της αιτήματα. Τελικά, κατάφερε να παραλάβει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του Burj Khalifa και να το μελετήσει, προκειμένου να βρει απαντήσεις στα δεκάδες ερωτηματικά που τη βασάνιζαν τόσους μήνες.

Η μητέρα, η οποία γνώριζε ότι η κόρη της είχε πρόσφατα χωρίσει με τον επιχειρηματία σύντροφό της και είχε πέσει σε κατάθλιψη, είδε με δάκρυα στα μάτια το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας, στο οποίο καταγράφηκε ο τρόπος που η 39χρονη Laura Vanessa έδωσε τέλος στη ζωή της.

Η ίδια εμφανίζεται να κοιτάζει στο κενό και με τρόμο να κάνει πίσω. Στη συνέχεια όμως γλίστρησε με ορμή προς το μικρό παράθυρο που χρησιμοποιείται από τους επισκέπτες του κτιρίου για να βλέπουν τη θέα. Το άψυχο κορμί της κοπέλας εντοπίστηκε στο εστιατόριο ενός γνωστού ξενοδοχείου, στον τρίτο όροφο.

Από τότε οι υπεύθυνοι του Burj Khalifa, του κτιρίου που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες ατραξιόν στο Ντουμπάι, τοποθέτησαν ασφάλεια στο συγκεκριμένο παράθυρο, χωρίς ποτέ ωστόσο να μιλήσουν ανοιχτά για το τραγικό αυτό συμβάν.

VIDEO