Κοινωνία

02 Μαΐου 2024 21:46 Τελευταία ενημέρωση : 02 Μαΐου 2024 21:57

Τροχαίο: Θρήνος για τον Γιάννη - Η “προφητική” μαντινάδα (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Ανείπωτος θρήνος για τον 23χρονο Γιάννη που "έσβησε" στην άσφαλτο την Μεγάλη Πέμπτη. Τι "'έλεγε" η μαντινάδα που είχε αναρτήσει στα social media.

Τροχαίο: Θρήνος για τον Γιάννη - Η “προφητική” μαντινάδα (εικόνες)
-

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία των Χανίων για τον χαμό του 23χρονου Γιάννη που «έσβησε» στην άσφαλτο το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης μετά από τροχαίο.

Ο 23χρονος Γιάννης έχασε την ζωή του όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η μηχανή που οδηγούσε, συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα που οδηγούσε 39χρονη στην οδό Κ. Μάνου στα Περιβόλια Χανίων.

Χανιά - τροχαίο

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των διασωστών να κρατηθεί στη ζωή, ο 23χρονος άνδρας δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Η «προφητική» μαντινάδα

«Προφητική» αποδείχθηκε η μαντινάδα που είχε αναρτήσει ο 23χρονος στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ως λεζάντα σε μία φωτογραφία που απεικονίζονταν ο άτυχος Γιάννης με κοντινό του πρόσωπο, η οποία έγραφε: «Τη νύχτα του θανάτου μου δε θέλω να νυσταξεις.. Όσα και αν έχεις δάκρυα για μένα να τα σταξεις!!».

Χανιά - τροχαίο

Χανιά - τροχαίο

Πηγή: creta24.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μιχαλολιάκος: Έφεση για την αποφυλάκιση θα ασκήσει ο εισαγγελέας

Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς

Euroleague - Ολυμπιακός: Νίκη και τώρα... Βαρκελώνη για την πρόκριση στο Final Four

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ