Κοινωνία

02 Μαΐου 2024 11:09 Τελευταία ενημέρωση : 02 Μαΐου 2024 14:18

Τροχαίο στην Πειραιώς: Μάχη για 5χρονο που παρασύρθηκε μαζί με τα αδέρφια, τη μητέρα και τη γιαγιά του

Διάβασέ μου το...

Σοβαρό τροχαίο με πέντε άτομα, τρία εκ των οποίων παιδιά να παρασύρονται από διερχόμενο όχημα.

Τροχαίο στην Πειραιώς: Μάχη για 5χρονο που παρασύρθηκε μαζί με τα αδέρφια, τη μητέρα και τη γιαγιά του
-

 

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στην οδό Πειραιώς, στην Αθήνα.

Το τροχαίο έγινε γύρω στις 23:00 όταν όχημα που κινείτο στην Πειραιώς, στο ρεύμα προς Αθήνα, παρέσυρε πέντε άτομα. Πρόκειται για μία γυναίκα 53 ετών, την 33χρονη κόρη της και τα τρία εγγόνια της.

Τα δύο παιδιά, ένα κορίτσι 8 ετών κι ένα αγόρι 10, μεταφέρθηκαν στο Παίδων «Αγία Σοφία», όπυ και νοσηλεύονται στη χειρουργική με ελαφρά τραύματα.

Το 5χρονο αδερφάκι τους όμως, τραυματίστηκε σοβαρά και από το Τζάνειο, όπου μεταφέρθηκε αρχικά, διασωληνώθηκε και διεκομίστη στο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται κρίσημη.

Οι δύο γυναίκες, μάνα και κόρη, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στον Ερυθρό Σταυρό και φέρουν κατάγματα στο γόνατο η μητέρα και στην κνήμη η κόρη. Και οι δύο είναι εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 26χρονος οδηγός στην κατάθεση του υποστήριξε ότι τα άτομα εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά του, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Παράλληλα η Τροχαία Πειραιά, που έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης, παίρνει καταθέσεις και από άλλους μάρτυρες προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες του ατυχήματος.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη και αναμένεται εντός της ημέρας να μεταφερθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πειραιά.

Ειδήσεις σήμερα:

Ιωάννινα: Ανήλικος στο νοσοκομείο μετά από καβγά

Χατζηδάκης - Διασύνδεση ταμειακών με POS: Η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων συνδέθηκε

ΚΥΣΕΑ: Η συνεδρίαση της Μεγάλης Τετάρτης υπό τον Μητσοτάκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ