Οικονομία

17 Ιουνίου 2024 08:23

Συντάξεις και επιδόματα: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές Ιουλίου

Ποιες ημερομηνίες θα δουν στους λογαριασμούς τους οι δικαιούχοι, τα ποσά των συντάξεων και των επιδομάτων του μήνα Ιουλίου.

Συντάξεις και επιδόματα: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές Ιουλίου
-

Καθορίστηκαν οι ημερομηνίες καταβολής κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Ιουλίου και αποφασίστηκε μερίδα των συνταξιούχων, να δει τα χρήματά της στους τραπεζικούς της λογαριασμούς, πριν από την αργία του Αγίου Πνεύματος.

Την τελευταία εργάσιμη του τρέχοντος μήνα θα καταβληθούν και τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ. Από αυτό το «πακέτο» πληρωμών θα απουσιάζει μόνο το επίδομα τέκνων Α21, του οποίου η καταβολή γίνεται κάθε δίμηνο.

  • Όσον αφορά τις συντάξεις από τα τέως ταμεία Μη ΜισθωτώνΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, τις κύριες συντάξεις που απονεμήθηκαν από τη σύσταση του ΕΦΚΑ και μετά, με τον ν.4387/2016, μέσω του ΟΠΣ-ΕΦΚΑ (συνταξιούχοι Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί από 1.1.2017 και έπειτα) και όλες τις επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (Μη Μισθωτών και Μισθωτών): Ο ΕΦΚΑ λόγω της αργίας της 24ης Ιουνίου αποφάσισε οι συντάξεις αυτές να μπουν στους λογαριασμούς από την Παρασκευή το απόγευμα, στις 21 του μήνα. Κανονικά η εξόφληση από το γκισέ έχει καθοριστεί για τις 25 Ιουνίου 2024, εντούτοις τα χρήματα θα εμφανιστούν στους λογαριασμούς από την Παρασκευή 21 του μήνα, ως είθισται δηλαδή οι συντάξεις θα μπουν την προηγούμενη εργάσιμη
  • Την Τετάρτη 26 Ιουνίου θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών [ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ] καθώς και οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.
  • Ο ΟΠΕΚΑ θα πληρώσει την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024 τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων. Την ίδια ημέρα θα καταβληθούν και τα υπόλοιπα επιδόματα του Οργανισμού, όπως προνοιακά-αναπηρικά, επίδομα ενοικίου, γέννας, κά.

Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές 2024: Ξεκινούν τα ειδικά μαθήματα και αγωνίσματα

Χαλκιδική: Κακουργηματική δίωξη στον 90χρονο που κατηγορείται για ασέλγεια σε 11χρονη

Διεθνής Διάσκεψη για την Ουκρανία - Βαρθολομαίος: Το να μένει κανείς σιωπηλός μπροστά στον πόλεμο είναι ντροπή

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)