Οικονομία

07 Ιουλίου 2019 07:59

Κοινωνικός Τουρισμός: στον “αέρα” η έκδοση των αποτελεσμάτων

Διάβασέ μου το...

Αλαλούμ με τα προσωρινά αποτελέσματα, αφού η ανακοίνωσή τους μετατίθεται από μέρα σε μέρα...

Κοινωνικός Τουρισμός: στον “αέρα” η έκδοση των αποτελεσμάτων
-

Στον «αέρα» βρίσκεται η έκδοση των αποτελεσμάτων με τους προσωρινούς πίνακες των δικαιούχων του Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ.

Οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων και Αποκλειομένων στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού αναμένονταν αρχικά την Τετάρτη. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν κατέστη εφικτό και έτσι υπήρξε ενημέρωση για ανάρτηση των αποτελεσμάτων την Παρασκευή.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του aftodioikisi.gr, δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την έκδοσή τους αφού ακόμα οι αιτήσεις βρίσκονται στο στάδιο του ελέγχου.

Ο ΟΑΕΔ φέρεται να έχει παραδώσει τις αιτήσεις στις αρμόδιες υπηρεσίες ασφαλιστικού οργανισμού προκειμένου να προχωρήσει ο έλεγχος τους και να γίνουν οι απαραίτητες διασταυρώσεις στοιχείων, οι διαδικασίες όμως δεν έχουν ολοκληρωθεί, με αποτέλεσμα κανείς να μην γνωρίζει τον ακριβή χρόνο ανάρτησης των προσωρινών πινάκων.

Ωστόσο κάθε μέρα καθυστέρησης δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στους δικαιούχους αφού θα δυσκολευτούν να βρουν καταλύματα για τη θερινή σεζόν και σε πολλές περιπτώσεις θα τιναχθεί ο οικογενειακός προγραμματισμός των διακοπών.