Οικονομία

16 Απριλίου 2021 18:40 Τελευταία ενημέρωση : 16 Απριλίου 2021 21:01

Lockdown - Κοζάνη: ανοίγει το λιανεμπόριο με click away

Διάβασέ μου το...

Από πότε ανοίγουν τα καταστήματα στην περιοχή. Αναλυτικά η ανακοίνωση Χαρδαλιά.

Lockdown - Κοζάνη: ανοίγει το λιανεμπόριο με click away
-

Την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου στην ΠΕ Κοζάνης από τη Δευτέρα 19 Απριλίου ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας της λοίμωξης Covid-19, τόνισε ότι κάθε μέτρο και απόφαση έχουν στόχο να επανέλθουμε σταδιακά στην κανονικότητα, δίχως προβλήματα.

Η κατάσταση λοιπόν, όπως είπε, επιτρέπει την επαναλειτουργία από Δευτέρα του λιανεμπορίου με click away στην Κοζάνη.

Όπως τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, στόχος, με σύμμαχό μας την τήρηση των μέτρων και τη σταθερή κατ’ επέκταση επιδημιολογική εικόνα της περιοχής, είναι σύντομα να ισχύει και στην Κοζάνη ό,τι ισχύει για το λιανεμπόριο σε όλη τη χώρα.

Νωρίτερα, η καθηγήτρια παιδιατρικής λοιμωξιολογίας Βάνα Παπαευαγγέλου σημείωσε ότι η διασπορά δείχνει να σταθεροποιείται, αυτό όμως δεν πρέπει να μας δίνει λάθος μήνυμα, ιδιαίτερα σε περιοχές όπως η Αττική, η βόρεια και η δυτική Ελλάδα, όπου υπάρχει μεγάλος αριθμός νέων κρουσμάτων ή σε περιοχές, όπως το Κιλκίς και το Ρέθυμνο, όπου υπάρχει αύξηση των κρουσμάτων.

Στην Ελλάδα, την τελευταία εβδομάδα ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων στην επικράτεια παρουσιάζει εύθραυστη σταθεροποίηση, ανέφερε από πλευράς του ο επίκουρος καθηγητής επιδημιολογίας και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης.

Ειδήσεις σήμερα:

Lockdown - Χαρδαλιάς: με self test επαναλειτουργούν οι σχολές οδηγών

Κορονοϊός: δεκάδες θάνατοι, ρεκόρ διασωληνωμένων και 3067 νέα κρούσματα

Γλυφάδα: Ηλικιωμένος έπεσε από τον 2ο όροφο εμπορικού κέντρου (αποκλειστικό βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ