Οικονομία

07 Μαρτίου 2023 08:06

Χιλιάδες λαθραία τσιγάρα βρέθηκαν σε αποθήκη (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Δύο άτομα συνέλαβε η Αστυνομία. Τι βρέθηκε σε κατάστημα και στην αποθήκη.

Χιλιάδες λαθραία τσιγάρα βρέθηκαν σε αποθήκη (εικόνες)
-


Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, το πρωί του περασμένου Σαββάτου (4/3) στην Πλατεία Βάθης, από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, 2 αλλοδαποί, 54χρονη και 35χρονος, για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με γυναίκα που εμπορευόταν λαθραία καπνικά προϊόντα, εντοπίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η δράση τους.

Ειδικότερα, συνελήφθη η 54χρονη εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος να έχει επιμελώς κρυμμένα περιμετρικά του ταμείου 378 πακέτα τσιγάρα και 26 συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

ΕΛΑΣ - λαθραία τσιγάρα

Επιπρόσθετα, εξωτερικά του καταστήματος εντοπίστηκε 35χρονος αλλοδαπός (οικείο πρόσωπο της 54χρονης) δίπλα σε μηχανάκι ιδιοκτησίας του, εντός του οποίου βρέθηκαν 10 πακέτα τσιγάρα και 1 συσκευασία καπνού, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Μετά από έρευνα σε παράπλευρο χώρο που χρησιμοποιούσαν ως αποθήκη βρέθηκαν επιπλέον 10.490 πακέτα τσιγάρα και 247 συσκευασίες καπνού.

ΕΛΑΣ - λαθραία τσιγάρα

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ειδήσεις σήμερα:

“The 2Night Show”: Ο Αρναούτογλου “έσπασε” από συγκίνηση για τα Τέμπη (βίντεο)

Περού: Στρατιώτες πνίγηκαν σε ποτάμι στην προσπάθεια τους να αποφύγουν διαδηλωτές (εικόνες)

Καιρός: Βροχές και νοτιάδες την Τρίτη



ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ