Οικονομία

29 Μαρτίου 2023 09:01

“Καλάθι του νονού” στα καταστήματα παιχνιδιών - Τι περιλαμβάνει

Διάβασέ μου το...

Ποια προϊόντα θα περιλαμβάνει το "Καλάθι του Νονού". Πότε έρχεται το "καλάθι του Πάσχα".

“Καλάθι του νονού” στα καταστήματα παιχνιδιών - Τι περιλαμβάνει
-


«Πρεμιέρα» στα καταστήματα παιχνιδιών κάνει σήμερα, 29 Μαρτίου το «καλάθι των νονών» που περιλαμβάνει παιχνίδια από 12 κατηγορίες, σε συγκρατημένες τιμές, προκειμένου οι νονοί να κάνουν τα ψώνια για τα βαφτιστήρια τους ενόψει Πάσχα.

Κάθε κατάστημα μπορεί να επιλέξει να εντάξει στο καλάθι του νονού μια ή περισσότερες κατηγορίες προϊόντων ώστε να εφαρμοστεί το μέτρο και από μικρά καταστήματα.

Θα περιλαμβάνει 12 συνολικά κατηγορίες παιχνιδιών ως εξής: λαμπάδες και παιχνίδια, σοκολατένια αυγά, επιτραπέζια και παζλ, παιχνίδια με κούκλες, κουκλόσπιτα και άλλα αξεσουάρ (παιχνίδια μίμησης), βρεφικά παιχνίδια, φιγούρες δράσης, παιχνίδια κατασκευών και δημιουργίας (π.χ. παιχνίδια με τουβλάκια), οχήματα – τηλεκατευθυνόμενα, ηλεκτρονικά παιχνίδια, αθλητικά παιχνίδια (π.χ. μπάλες, παιδικές μπασκέτες και τέρματα), λούτρινα και μουσικά παιχνίδια.

Εξάλλου, από τις 5 Απριλίου έρχεται στα σουπερμάρκετ και το «καλάθι του Πάσχα» που θα περιέχει σαρακοστιανά είδη καθώς και αρνί, κατσίκι, τσουρέκι και σοκολατένια αβγά.

Ειδήσεις σήμερα:

Τρομοκρατικό δίκτυο στην Ελλάδα: Πώς απετράπη η επίθεση σε εβραϊκό εστιατόριο στου Ψυρρή

Ηράκλειο - βιασμός ανήλικου από λυράρη: “Λυτρώθηκα” λέει ο 15χρονος

Επανομή: Σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες - Κινδύνευσε οικογένεια (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ