Γενικά

01 Οκτωβρίου 2017 12:51

Νέα πολιτική κόντρα για το ταξίδι Καμμένου στο Λονδίνο

Text to Speech

Η ΝΔ επανέρχεται με ανακοίνωσή της και κατηγορεί τον Πάνο Καμένο ότι συνεχίζει να σιωπά. Πώς σχολιάζουν το θέμα κυβερνητικοί κύκλοι.

Νέα πολιτική κόντρα για το ταξίδι Καμμένου στο Λονδίνο

Φουντώνει η πολιτική αντιπαράθεση για το ταξίδι του Πάνου Καμμένου στο Λονδίνο.

Μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» που παρουσιάζει απόδειξη από το ξενοδοχείο, όπου διέμενε ο υπουργός Άμυνας, στην οποία φαίνεται να πλήρωσε με μετρητά, ενώ ο ίδιος είχε υποστηρίξει στη Βουλή, πως χρησιμοποίησε την πιστωτική του κάρτα, οι αντιδράσεις συνεχίστηκαν.

Η Νέα Δημοκρατία, σε νέα της ανακοίνωση, χαρακτηρίζει τον Πάνο Καμμένο “υπουργό της ρουλέτας” και τον κατηγορεί ότι «καίει» την κυβέρνηση και σέρνει στην πλήρη απαξίωση τον κ. Τσίπρα. «Ο κ. Καμμένος που εξαπάτησε τους Έλληνες και τους βουλευτές, συνεχίζει να σιωπά. Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να τον καλύπτει. Ο κ. Βούτσης τον ανέχεται. Όλοι οι πολίτες καταλαβαίνουν τους λόγους» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Στην αντεπίθεση πέρασε το Μαξίμου σχολιάζοντας με ειρωνικό τρόπο την ανακοίνωση της ΝΔ. Όπως αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι "η κυβέρνηση προχωρά αρραγής, πετυχαίνει και θα βγάλει τη χώρα από την κρίση". "Ο κος Μητσοτάκης ας κάνει τώρα συνέδρια για να συζητήσει το πρόγραμμα καταστροφής της κοινωνίας που ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες στη ΔΕΘ. 
Και αν δυσκολεύεται πολύ, ας βάλει και σε ψηφοφορία τη στάση του κόμματός του στο νομοσχέδιο για τη ταυτότητα φύλου" προσθέτουν οι ίδιες πηγές και αναφέρουν: "Αφού δεν κατάφερε να κρυφτεί πίσω από τους ΑΝΕΛ, που αποδεικνύονται στη πράξη πολύ πιο προοδευτικοί από τους ακροδεξιούς Γεωργιάδη και Βορίδη, που έχουν μετατρέψει πια τη ΝΔ σε ΛΑΟΣ, ας ζητήσει τη γνώμη του κοινού..."

Με αφορμή την υπόθεση του Πάνου Καμμένου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, χρεώνει στη ΝΔ προσπάθεια στοχοποίησης του υπουργού Άμυνας και παράλληλα επισημάνει πως « η κυβέρνηση έχει την δεδηλωμένη εμπιστοσύνη της βουλής».

«Είναι ζητήματα που αφορούν στην ιδιωτικότητα, το ανάγουμε σε πολιτικό ζήτημα για να κερδίσουμε εντυπώσεις, είναι το άκρον άωτο του λαϊκισμού» τόνισε στον Σκάι Fm ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας.

«Δεν είναι μια πολιτική μεταβολή που γίνεται γιατί άλλαξαν γνώμη. Είναι μια πολιτική μεταβολή ως προϊόν πολιτικού εκβιασμού. Δεν μπορεί η κοινωνία να μένει έτσι απαθής και ο κύριος Τσίπρας πρέπει να βγει να πει εάν εγνώριζε ότι ο υπουργός του έλεγε ψέματα στη Βουλή» τόνισε στο ίδιο μέσο ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στην απόδειξη από το ξενοδοχείο φαίνεται ότι ο Πάνος Καμμένος πλήρωσε 2.642,70 λίρες Αγγλίας και ως διεύθυνση εκείνη του υπουργείου Άμυνας. Ο ίδιος ο υπουργός είχε καταθέσει στα πρακτικά της Βουλής, σύμφωνα με το δημοσίευμα, άλλη απόδειξη για την κράτηση και όχι για την πληρωμή…

«Προκάλεσα τον κ.Καμμένο στη Βουλή να πει με τίνος πορτοφόλι πλήρωσε στο Λονδίνο. Μου είπε: με την κάρτα μου! Η απόδειξη λέει £2.642 ΜΕΤΡΗΤΑ!» γράφει στο Twitter ο Σταύρος Θεοδωράκης. «Υπουργός που λέει ψέματα στη Βουλή & την παραπλανά με άσχετα χαρτιά δεν έχει άλλο δρόμο από την παραίτηση. Αλλιώς τον λόγο έχει ο κ.Τσίπρας» ανέφερε σε νέα ανάρτηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO