Γενικά

27 Αυγούστου 2018 07:10

Απολογούνται οι συλληφθέντες του Φιλοπάππου

Text to Speech

Ενώπιον του ανακριτή οι τρεις συλληφθέντες. Εξιχνιάστηκαν άλλες δέκα ληστείες που διέπραξαν. Φωτογραφίες ντοκουμέντο από επίθεσή τους σε τουρίστριες.

Απολογούνται οι συλληφθέντες του Φιλοπάππου

Σήμερα αναμένεται να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή οι τρεις συλληφθέντες (δύο Πακιστανοί και ένας Ιρακινός) για τη δολοφονία του 25χρονου στο λόφο του Φιλοπάππου, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας Πρωτοδικών άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και σύσταση συμμορίας.

Εν τω μεταξύ, άλλες δέκα ληστείες που διέπραξαν οι τρεις αλλοδαποί εξιχνιάστηκαν από την συνεχιζόμενη έρευνα της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ειδικότερα, οι δύο Πακιστανοί, ηλικίας 17 και 28 ετών, καθώς και ο 25χρονος Ιρακινός, έχουν διαπράξει, σύμφωνα με την αστυνομία, ακόμη δέκα ληστείες στην ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης και του λόφου του Φιλοπάππου, κυρίως σε βάρος τουριστών.

Εξάλλου, δύο Γερμανίδες τουρίστριες έπεσαν θύματα κλοπής και επίθεσης από τους συλληφθέντες για τη δολοφονία του 25χρονου στον Λόφο Φιλοπάππου.

Τα δύο κορίτσια βρέθηκαν στο ίδιο σημείο πέντε μέρες πριν πέσει νεκρός ο 25χρονος όταν η ίδια τριάδα αδίστακτων ληστών επιχείρησε να τις ληστέψει. Σε φωτογραφικά ντοκουμέντα που δημοσιοποιεί ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής αποτυπώνονται ξεκάθαρα η μεθοδολογία και η βαναυσότητα της δράσης τους:

Φωτογραφίες ντοκουμέντο - επίθεση - Φιλοπάππου - τουρίστριες

Φωτογραφίες ντοκουμέντο - επίθεση - Φιλοπάππου - τουρίστριες

VIDEO