Γενικά

27 Δεκεμβρίου 2018 16:20

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο σπίτι του θα κάνει ο Κουφοντίνας

Text to Speech

Πότε ξεκινάει και πόσες μέρες θα διαρκέσει η πέμπτη άδεια που λαμβάνει ο ισοβίτης, Δημήτρης Κουφοντίνας. Οργισμένη αντίδραση του Κώστα Μπακογιάννη.

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο σπίτι του θα κάνει ο Κουφοντίνας

Σε οικογενειακό κλίμα θα γιορτάσει την αλλαγή του χρόνου, ο ισοβίτης Δημήτρης Κουφοντίνας, καθώς θα λάβει την Πέμπτη κατά σειρά άδεια του.

Η άδεια του θα ξεκινήσει την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου και μαζί με τα οδοιπορικά θα κρατήσει συνολικά έξι μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι από τον περασμένο Αύγουστο ο Δημήτρης  Κουφοντίνας κρατείται στις  φυλακές του Βόλου  από όπου  και θα λάβει τη νέα του άδεια.

 Όπως είναι γνωστό το αρμόδιο συμβούλιο των φυλακών σταθμίζει αν ο κάθε κρατούμενος, ανεξάρτητα από το αδίκημα και το ύψος της ποινής, πληροί τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος και αυτές αφορούν στη συμπλήρωση των πραγματικών χρόνων έκτισης της ποινής και ότι δεν έχει στο μητρώο του καμία πειθαρχική ποινή.

Ακόμη, οι αρμόδιοι  σταθμίζουν το γεγονός ότι ο κρατούμενος κάνει καλή χρήση της άδειάς του και επιστρέψει εγκαίρως στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Οργισμένα αντέδρασε ο Κώστας Μπακογιάννης στο άκουσμα της νέας εξαήμερης άδειας στον αρχιεκτελεστή της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα. 

VIDEO