Μεσσηνία

23 Ιανουαρίου 2019 14:23

Καρέ-καρέ η διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο της Καλαμάτας (βίντεο)

Text to Speech

Τις εικόνες κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Ακολούθησε καταδίωξη των κακοποιών από αστυνομικούς.

Καρέ-καρέ η διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο της Καλαμάτας (βίντεο)

Ένα αυτοκίνητο που πέρασε με κόκκινο το φανάρι στο ύψος του Μεγάρου Χορού ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει μία δραματική καταδίωξη τα ξημερώματα στην Καλαμάτα.

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα “Ελευθερία”, οι δράστες είχαν διαρρήξει νωρίτερα εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας. Οι πέντε επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο δεν σταμάτησαν σε κανένα σήμα των αστυνομικών της ΟΠΚΕ, οι οποίοι δεν ήξεραν ακόμα τι είχε συμβεί λίγα λεπτά νωρίτερα. Έτσι, λοιπόν, ξεκίνησε καταδίωξη λίγο μετά τις 4 το πρωί και οι ύποπτοι κατέληξαν στο Πλατύ, όπου εγκλωβίστηκαν από τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το αυτοκίνητο των υπόπτων τράκαρε σε μια μάντρα και στην προσπάθειά τους να ξεφύγει ο οδηγός έκανε όπισθεν και χτύπησε το περιπολικό που ακολουθούσε. Στη συνέχεια, βρήκαν τον χρόνο να βγουν και οι πέντε από το αυτοκίνητο και να διαφύγουν πεζοί.

Οι πληροφορίες της εφημερίδας “Ελευθερία” αναφέρουν ότι οι δύο από τους πέντε υπόπτους για τη διάρρηξη στο εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας είναι Ρομά με βαρύ ποινικό μητρώο.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο από τη διάρρηξη στο κοσμηματοπωλείο που εξασφάλισε και μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός “Μεσόγειος”:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO