Ηράκλειο

23 Απριλίου 2019 21:44

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση του ηλικιωμένου στο Ηράκλειο

Text to Speech

Το άψυχο σώμα του 83χρονου, η τύχη του οποίου αγνοείτο από τις αρχές του μήνα, βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του σε χωράφι.

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση του ηλικιωμένου στο Ηράκλειο

Ο τραγικός επίλογος στην πολυήμερη εξαφάνιση του Γιώργου Τριανταφύλλου γράφτηκε σήμερα, καθώς επιβεβαιώθηκε πως το πτώμα που εντοπίστηκε σε ιδιόκτητο χωράφι στην περιοχή της ΒΙΠΕ Ηρακλείου, ανήκει στον 83χρονο, όπως μεταδίδει το ekriti.gr

Νωρίτερα, ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου που πήγε για να κάνει εργασίες, διαπίστωσε την ύπαρξη ενός αυτοκινήτου μέσα στο χωράφι του. Όταν πλησίασε, είδε έντρομος πως στη θέση του οδηγού βρισκόταν ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και άνδρες της Ασφάλειας έφτασαν άμεσα στο σημείο. Διαπιστώθηκε πως το όχημα ανήκε στον άτυχο ηλικιωμένο.

Λίγο αργότερα, στον χώρο βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες και ο ανιψιός του, ο οποίος αναγνώρισε -πέρα από το όχημα- και τα ρούχα που φορούσε ο Γιώργος Τριανταφύλλου όταν εξαφανίστηκε.

Η επιβεβαίωση της ταυτότητας του νεκρού άνδρα που ακολούθησε, έβαλε τέλος σε μια πολυήμερη αγωνία των συγγενών, οι οποίοι συντετριμμένοι πληροφορήθηκαν τα δυσάρεστα νέα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έχει αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

VIDEO