Χίος

14 Μαΐου 2019 23:59

Με… πετονιά και μαρούλι έπιασε συναγρίδα 15,5 κιλών (εικόνες)

Text to Speech

Άλλοι ψαρεύουν ψήφους και άλλοι… συναγρίδες, σπάζοντας τα προσωπικά τους ρεκόρ.

Με… πετονιά και μαρούλι έπιασε συναγρίδα 15,5 κιλών (εικόνες)

Άλλοι ψαρεύουν ψήφους και άλλοι... συναγρίδες, σπάζοντας τα προσωπικά τους ρεκόρ! Ο λόγος για τον Εμμανουήλ Μητσώλη ο οποίος ψάρεψε με κάθετη στη Λαγκάδα της Χίου συναγρίδα 15,5 κιλών!

«Χθες το πρωί κατά τις 7:30 πήγα για ψάρεμα κάθετης στη Λαγκάδα. Η κάθετη είναι μία τεχνική ψαρέματος στην οποία χρησιμοποιείς μαρούλι και πετονιά. Γνωρίζοντας ότι στο συγκεκριμένο μέρος υπάρχει πληθώρα συναγρίδων αποφάσισα να πάρω έναν κέφαλο να τον δολώσω και να τον ρίξω μέσα. Καθώς περίμενα τι θα γίνει τράβηξε το καρούλι στα πόδια μου το έπιασα και εκείνη την στιγμή έδωσα τη μάχη της ζωής μου. Αντίκρισα ένα ψάρι τεράστιο, το οποίο δεν μπορούσα να το πιάσω με τα χέρια. Για 15 συνεχόμενα λεπτά πάλευα χωρίς να μπορώ να το δω.

Συναγρίδα - Χίος - 15,5 κιλά

Μετά από λίγο άρχισε να φαίνεται τα χέρια μου, τα οποία ήταν κουρασμένα και φθαρμένα από την πετονιά. Όλη αυτή την ώρα προσπαθούσα να το ανεβάσω με τα χέρια μου , χωρίς καλάμι, χωρίς μηχανισμό. Μόλις κατάφερα να το ανεβάσω και είδα τι ψάρι είχα πιάσει, συναγρίδα 15,5 κιλών- τρελάθηκα από τη χαρά μου. Είναι η δεύτερη φορά που με αξιώνει ο Θεός να ζήσω τέτοια εμπειρία. Πέρσι στο Φαναράκι είχα πιάσει μια συναγρίδα 11 κιλών», είπε στο politischios.gr ο Εμμανουήλ Μητσώλης.

Συναγρίδα - Χίος - 15,5 κιλά

Συναγρίδα - Χίος - 15,5 κιλά

VIDEO